Καλοκαιρινή άθληση για όλους στον Δήμο Θερμαϊκού

Καλοκαιρινή άθληση για όλους στον Δήμο Θερμαϊκού

Ξεκινούν τα προγράμματα από τις 15 Ιουνίου.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΔΗΠΠΑΚΥΘ:

«Καλοκαιρινά Προγράμματα Άθλησης για Όλους 2022»

Το Γραφείο Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού ανακοινώνει τα καλοκαιρινά προγράμματα άθλησης για την περίοδο 15 Ιουνίου – 26 Αυγούστου 2022.
Τμήματα Παιδικά (5 – 15 ετών) :
Κολύμβηση στις παραλίες Ν. Επιβατών & Ποταμού
Τέννις σε Περαία, Μηχανιώνα & Επανομή
Τμήματα Νέων & Ενηλίκων (16 & άνω) :
Aqua Aerobic στις παραλίες Ν. Επιβατών, Μηχανιώνας & Ποταμού
Sand Pilates στις παραλίες Ν. Επιβατών, Μηχανιώνας & Ποταμού
Εκμάθηση κολύμβησης στην παραλία Ν. Επιβατών
Τέννις σε Περαία, Μηχανιώνα & Επανομή
Τα τμήματα είναι ανοιχτά προς όλους, μικρούς & μεγάλους, δεν χρειάζεται προγενέστερη δήλωση συμμετοχής. Συμβουλευτείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα σύμφωνα με το άθλημα που σας ενδιαφέρει και την ηλικία σας και ξεκινήστε.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας είναι η βεβαίωση καλή υγείας από παιδίατρο για τα παιδιά και παθολόγο ή καρδιολόγο ή γενικό ιατρό για τους ενήλικες. Δεν χρειάζεται εκ νέου βεβαίωση καλής υγείας αν συμμετείχατε σε κάποιο από τα χειμερινά προγράμματα μας του 2022 και ήδη την προσκομίσατε.
Αν διαθέσετε λίγο χρόνο μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας ηλεκτρονικά στο Link: https://forms.gle/qzWQLxxAxMJZv5w67
Η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας δεν είναι υποχρεωτική για την συμμετοχή σας, αλλά θα μας βοηθήσει να συλλέξουμε τις προτιμήσεις σας.
Για πληροφορίες μπορείτε να στείλετε e-mail στο athlitismosthermaikou@gmail.com ή να μας επισκεφτείτε ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις www.athlitismosdimouthermaikou.blogspot.gr, & www.facebook.com/groups/athlitismosthermaikou

Γραφείο Αθλητισμού
ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.”

Αφήστε μια απάντηση