Και οι καλόγριες παίζουν μπάλα… (ΒΙΝΤΕΟ)

Και οι καλόγριες παίζουν μπάλα… (ΒΙΝΤΕΟ)

Αύριο το βράδυ, η Αργεντινή κοντράρεται με την Κολομβία.

Ποιος είπε ότι οι γυναίκες δεν τα καταφέρνουν με τη μπάλα; Κολομβιανές καλόγριες αποδεικνύουν το αντίθετο.

Αφήνοντας για λίγο τα θρησκευτικά καθήκοντα τους και ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους στο ποδόσφαιρο. Και απευθύνοντας ύμνους στη στρογγυλή θέα, για να κερδίσει η Κολομβία την Αργεντινή στον τελικό του Κόπα Αμέρικα.

«Υποστηρίζουμε την Εθνική μας ομάδα μέχρι το τέλος, από την αρχή μέχρι το τέλος και όταν το παιχνίδι τελειώσει, όλοι θα νιώθουμε χαρά γιατί θα έχουμε νικήσει όλα τα παιχνίδια».

Αν ο Μεγαλοδύναμος θα ακούσει τις προσευχές, είναι άγνωστο. Πάντως, οι Κολομβιανοί τη Δευτέρα δεν θα δουλέψουν, αφού ο πρόεδρος Γκουστάβο Πιέτρο, κήρυξε αργία. Με την ελπίδα αύριο το βράδυ της Κυριακής να ξενυχτήσει όλη η χώρα, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τροπαίου.

Πάντως, μία Κολομβιανή θα βρεθεί στο γήπεδο. Μία από τις διασημότερες γυναίκες του πλανήτη.

Η Σακίρα θα τραγουδήσει στον τελικό του Μαϊάμι, αλλά το πότε παραμένει ανοιχτό. Πριν τη σέντρα του αγώνα ή στη διάρκεια του ημιχρόνου, γιατί η Κόνεμπολ εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο.

Τελικό δεν έχει μόνο η Λατινική Αμερική. Αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, Ισπανία και Αγγλία θα διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Το διακύβευμα είναι μεγάλο, όμως κανένας από τους δύο προπονητές δεν αγχώνεται για τη δουλειά του. Γιατί ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, εξασφάλισαν νέα συμβόλαια πριν από την αναμέτρηση.

Ο σκοπός του ποδοσφαιριστή είναι να σκοράρει. Ντέκλαν Ράις και Όλι Γουότκινς θα το προσπαθήσουν στο αυριανό παιχνίδι, όμως μέχρι τότε δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στα βελάκια. Με καλά ποσοστά ευστοχίας, κάνοντας τον Γκάρεθ Σάουθγκέιτ να πιστεύει το καλύτερο κόντρα στους Ισπανούς.