Και επίσημα έδρα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου στη Γ΄ Εθνική το γήπεδο των Νέων Επιβατών

Και επίσημα έδρα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου στη Γ΄ Εθνική το γήπεδο των Νέων Επιβατών

Στους Νέους Επιβάτες θα αγωνίζεται φέτος ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, κάτι που είναι γνωστό από καιρό και για το οποίο ενημερωθήκατε από το BestCity.gr. Σήμερα η συμφωνία επισημοποιήθηκε με κλιμάκιο του “Αγιαξ” να κάνει αυτοψία στο γήπεδο, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Εδεσσαϊκό.

“Ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου ενημερώνει οτι τα παιχνίδια πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής φέτος θα δίνονται στο γήπεδο Ν. Επιβατών, που δηλώθηκε ως έδρα της ομάδας μας και έχει πάρει το “πράσινο φως” από τη διοργανώτρια αρχή. Εντός Δήμου Θερμαϊκού και πολύ κοντά στο Αγγελοχώρι, ο Κεραυνός περιμένει τη στήριξη του κόσμου, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό, για να διαγράψει μια αξιόλογη πορεία φέτος. Στο γήπεδο που αγωνίζεται η Αναγέννηση Ν. Επιβατών (στην ΕΠΣΜ, παλιά έδρα του ΠΑΟΝΕ στη Γ΄ Εθνική), παρέστη σήμερα ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας, Ευθύμης Σολομωνίδης , έχοντας συνάντηση με τους υπεύθυνους του γηπέδου για τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα του Αγγελοχωρίου.

Την Πέμπτη θα γίνει στο γήπεδο του Μπαξέ η πρώτη προπόνηση του Κεραυνού, για εξοικείωση και προσαρμογή.

Μετά το σημερινό ρεπό, από αύριο θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τον αγώνα με την ομάδα της Έδεσσας (πρώην ομάδα των Μεληκιώτη και Ιωσηφίδη) και υπενθυμίζεται οτι θα λείψει ο Ανέστης Μετάι, που αποβλήθηκε στην πρεμιέρα στην Ελασσόνα.

Αφήστε μια απάντηση