Καιρός: Συννεφιά με βροχές στις αρχές, άνοδος της θερμοκρασίας στα τέλη της νέας εβδομάδας

Καιρός: Συννεφιά με βροχές στις αρχές, άνοδος της θερμοκρασίας στα τέλη της νέας εβδομάδας

Η πρόβλεψη για τον καιρό της εβδομάδας από τον Μιχάλη Σιούτα:

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας, συννεφιά με ηλιοφάνεια στη βόρεια και ανατολική χώρα, τοπικές βροχές και στα παραθαλάσσια λίγες καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Τις βραδινές ώρες λίγες βροχές στη δυτική, την κεντρική Μακεδονία και τη Θράκη. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί.

Άνεμοι: Νοτιάδες και Δυτικοί, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια Ελλάδα από 1 έως 15, στην υπόλοιπη χώρα από 6 έως 17-20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια με συννεφιά, πιθανές λίγες βροχές τη νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 10 έως 15 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια με συννεφιά, πιθανές βροχές το απόγευμα και το βράδυ. Οι άνεμοι Νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι 3-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς.

ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ

Αυξημένη συννεφιά, τοπικές βροχές με σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι από Νότιες διευθύνσεις 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει, στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 2 έως 15, στην υπόλοιπη χώρα από 6 έως 17-20 βαθμούς.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Άνοδος της θερμοκρασίας και βελτιωμένος καιρός σ’ όλη τη χώρα με ηλιοφάνεια και παροδική συννεφιά, εξαίρεση οι πιθανές βροχές στο Ιόνιο, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι από Νότιες διευθύνσεις 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 2 έως 17-18, στην υπόλοιπη χώρα από 6 έως 18-23 βαθμούς.

Πηγή: makthes.gr

Αφήστε μια απάντηση