Κάμπινγκ Αγ. Τριάδας: Το επόμενο βήμα μετά το “φιξάρισμα” του “Τίγρη”

Κάμπινγκ Αγ. Τριάδας: Το επόμενο βήμα μετά το “φιξάρισμα” του “Τίγρη”

Οπως πρώτο έγραψε το BestCity.gr (με αποκλειστικό δημοσίευμα στις 23 Ιουλίου), το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας δόθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ στον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ποιο είναι όμως τα επόμενο βήμα ώστε να μπουν οι μπουλντόζες του “Τίγρη” και να ξεκινήσουν τα έργα;

Μετά την προσκόμιση της Εγγυητικής Επιστολής και των δικαιολογητικών που προβλέπονται στην Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών από τον Επιλέξιμο Επενδυτή, θα γίνει η ανακήρυξη Πλειοδότη και θα ακολουθήσει ο προβλεπόμενος προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Συμπεριλαμβανομένου του ακινήτου «Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας» το ΤΑΙΠΕΔ, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, έχει αξιοποιήσει συνολικά 98 ακίνητα, με μεμονωμένους διαγωνισμούς και τις μεθόδους της ηλεκτρονικής δημοπρασίας (E-Auction) και της πώλησης και επαναμίσθωσης (sale and leaseback). «Τα έσοδα από την αξιοποίηση των ακινήτων υπερβαίνουν τα 1,62 δισ. ευρώ, ενώ το συνολικό όφελος είναι αισθητά υψηλότερο με την κινητοποίηση πολλαπλάσιων κεφαλαίων για την υλοποίηση επενδύσεων οι οποίες λειτουργούν ως κινητήρια δύναμη για την περιφερειακή ανάπτυξη», καταλήγει το Ταμείο.