Κάλφας: “Καινούρια ομάδα ο Ποσειδώνας, θέλει χρόνο”

Κάλφας: “Καινούρια ομάδα ο Ποσειδώνας, θέλει χρόνο”

Στη φετινή προσπάθεια που θα κάνει με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας αναφέρθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Κάλφας.

“Είμαστε μια εντελώς καινούρια ομάδα. Με 20 καινούριους ποδοσφαιριστές και καινούριο προπονητικό επιτελείο. Επομένως, μιλάμε για μια ομάδα που χρειάζεται χρόνο”, είπε ο κ. Κάλφας στην εκπομπή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Europe 1 και εξήγησε: “Η χημεία σε μια τέτοια ομάδα δεν αποκτάται ούτε σε έναν, ούτε σε δύο, ούτε σε τρεις μήνες, αλλά μέσα από τη διάρκεια”.

Και συνέχισε: “Επιπλέον κουβαλάμε και το βάρος των προηγούμενων ετών με τις εκπληκτικές πορείες που έκανε ο Ποσειδώνας με τον Γιώργο τον Αμανατίδη στον πάγκο, άρα είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε σε παρόμοιους ρυθμούς”.

Για τη διοίκηση, είπε: “Αν δεν ζήσεις αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορείς να καταλάβεις. Δεν ανακατεύονται στο αγωνιστικό. Ο πρόεδρος δεν έχει μπει ποτέ στα αποδυτήρια!”

Ο κ. Κάλφας δεν συμφωνεί πως ο 2ος όμιλος της Γ΄ Εθνικής, είναι βατός: ” Μπορεί τα ονόματα των ομάδων να μην μαρτυρούν την δυναμικότητα την ομάδων, όμως ποιότητα υπάρχει. Για παράδειγμα η Καλλιράχη Γρεβενών. Ποιος γνωρίζει οτι αυτή τη ομάδα έχει μαζέψει 10 παίκτες που πέρυσι έπαιζαν σε υψηλή κατηγορία και ότι αγωνίζεται στο δημοτικό στάδιο Γρεβενών;”

Και κατέληξε: “Το θετικό είναι οτι ξεκινάει το πρωτάθλημα και επιτέλους θα παίξουμε ποδόσφαιρο σε μια Γ΄ Εθνική η οποία θα θυμίζει κατι από την παλιά Γ΄ Εθνική γιατί τα τελευταία χρονιά η κατηγορία είχε υποβαθμιστεί”.

Αφήστε μια απάντηση