Ιωσηφίδης: “Ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα με τον Εδεσσαϊκό”

Ιωσηφίδης: “Ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα με τον Εδεσσαϊκό”

Τη στήριξη του κόσμου του περιμένει ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου στο ξεχωριστής σημασίας παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό, την Κυριακή στους Ν. Επιβάτες (15.00) για τη 2η αγωνιστική, καθώς είναι το πρώτο εντός σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής στην ιστορία της ομάδας.

Οι παίκτες του Κώστα Γαλτσίδη θέλουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, για να έχει αξία ο βαθμός στην Ελασσόνα, με προσπάθεια για το πρώτο φετινό τρίποντο, πάντα με σεβασμό σε έναν πολύ ιστορικό αντίπαλο.

Από τα κεντρικά πρόσωπα θα είναι ο Νίκος Ιωσηφίδης, που πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας στη Γ΄ Εθνική, στο 1-1 με τον ΠΟΕ, δεδομένου οτι έχει φορέσει παλιότερα τη φανέλα των Εδεσσαίων.

Ο 23χρονος Γιαννιτσιώτης μεσοαμυντικός (στόπερ και “εξάρι”), που έχει παίξει στην κατηγορία με ΑΣ Γιαννιτσά (πέρυσι), Εδεσσαϊκό και Εθνικό Γιαννιτσών, μίλησε στα social media του Κεραυνού Αγγελοχωρίου επισημαίνοντας:

“Για την πρεμιέρα στην Ελασσόνα, είμαι χαρούμενος που πέτυχα το γκολ και συνδυάστηκε με την ιστορική συγκυρία, οτι ήταν το πρώτο σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής για τον Κεραυνό, αλλά θα ήταν καλύτερο να φεύγαμε νικητές.
Από τη στιγμή που βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, αλλά μετά την κόκκινη από νωρίς, και η ισοπαλία θεωρείται ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με τον Εδεσσαϊκό, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα κριθεί στις λεπτομέρειες και το ποιος το θέλει περισσότερο. Δεν υπάρχει κάποιο φαβορί, είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος.
Για εμένα θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, γιατί πέρασα όμορφα χρόνια στον Εδεσσαϊκό και θα χαρώ που θα δω γνωστούς και φίλους, αλλά δεν παύει να είναι ένας σημαντικός αγώνας για μένα.

Όσο για το φετινό στόχο του Κεραυνού, είναι να πρωταγωνιστούμε στο πρωτάθλημα και να κάνουμε μια καλή πορεία.
Προσωπικά, θα ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και εν συνεχεία να προσπαθήσω σταδιακά να κάνω και εγώ το βήμα παραπάνω”.

Αφήστε μια απάντηση