Ισόπαλος ο Κεραυνός με τον Ολυμπιακό Βόλου (2-2)

Ισόπαλος ο Κεραυνός με τον Ολυμπιακό Βόλου (2-2)

Μια ανάσα από μια νίκη ψυχολογίας, γοήτρου και αναρρίχησης βρέθηκε ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, που πέρυσι έπαιζε στη Σούπερ Λιγκ 2 και παλιότερα και στην Α΄ Εθνική.

Το τελικό 2-2 στο γήπεδο Ν. Επιβατών αφήνει δεδομένα πικρή γεύση, βάσει εξέλιξης, αλλά και εικόνας, ως μια χαμένη ευκαιρία για κάτι καλύτερο.

Ο Κεραυνός, προηγήθηκε δυο φορές στο σκορ, κινδύνεψε ελάχιστα, είχε φάσεις να τελειώσει το ματς, με αποκορύφωμα το οριζόντιο δοκάρι του Δημήτρη Θεοδωρίδη στο 85΄ (θα γινόταν το 3-1) και το… χειρότερο;

Η ισοφάριση ήρθε στο 93΄ από τους Θεσσαλούς, ως επανάληψη του σκηνικού στη Χαλκιδική, όταν πάλι ο Κεραυνός δέχτηκε γκολ στο 94΄ (τότε είχε έρθει η πρώτη ήττα, με 4-3 από τη Χανιώτη την προηγούμενη αγωνιστική).

Σε “νεκρό” χρόνο δηλαδή και τώρα, χωρίς περιθώρια για αντίδραση. Και αυτή τη φορά, η ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη ήταν συνεπής επιθετικά, αν και είχε φάσεις για να “καθαρίσει”.

Στα 6 ως τώρα παιχνίδια, η ομάδα του Αγγελοχωρίου σκόραρε σε όλα, ενώ στα τέσσερα τελευταία πέτυχε από δυο γκολ και άνω.

Ωστόσο, και πάλι κόστισε μια αμυντική αδράνεια, ασυνεννοησία και ατομικά λάθη και μάλιστα στις καθυστερήσεις.

Στο 14΄ μετά από σέντρα του Ανέστη Μετάι ο Φιλήμων Φροσύνης άνοιξε το σκορ με πλασέ, με το πρώτο του φετινό γκολ.
Γρήγορα ωστόσο, στο 17΄, ήρθε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους, με σκόρερ τον Ντινιωτάκη (συρτό σουτ).
Στο 35΄ ήρθε το 2-1 με το τέταρτο φετινό γκολ του φορμαρισμένου Δημήτρη Θεοδωρίδη, με ατομική ενέργεια και πλασέ σε αντεπίθεση, μετά από πάσα του Μεληκιώτη στον κενό χώρο.
Στο 93΄ ο Αναστασίου εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση στα μετόπισθεν και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Εκτός από το δοκάρι του Θεοδωρίδη (85΄), ο Κεραυνός απείλησε ξανά με τον Θεοδωρίδη και με τον Μετάι (στο πρώτο μέρος).
Διαιτητής ήταν ο Τσάνης (Κοζάνης).

Την Τετάρτη στο ίδιο γήπεδο ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, στο τελευταίο ματς του 2022.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ: Παπαδόπουλος, Πορτοκαλάς, Ιωσηφίδης (78’ Μουρατίδης), Πολυζάς, Νικολαΐδης, Μεληκιώτης (74’ Σπ. Νικολίτσας), Γ. Νικολίτσας, Μετάι (86’ Κόμνος), Θεοδωρίδης, Κατσιάκης (86’ Σολομωνίδης), Φροσύνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Διαμαντόπουλος (61’ Θεοδωρόπουλος), Παπαϊωάννου, Ακριβόπουλος (61’ Σταμπουλής), Καρατσόλης, Σκοπελίτης, Ψιάνος, Κόλα, Κατσαγεωργίου (46’ Μυλωνάς), Αναστασίου, Ντινιωτάκης.

Αφήστε μια απάντηση