Ιουστίνος από Μηχανιώνα: “Διαθέσαμε 700.000 ευρώ για φιλανθρωπίες”

Ιουστίνος από Μηχανιώνα: “Διαθέσαμε 700.000 ευρώ για φιλανθρωπίες”

Ενα ιδιαίτερα υψηλό νούμερο που έχει διατεθεί για φιλανθρωπικές δράσεις από την εκκλησία, ανέφερε ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, κατά την ομιλία του το πρωί, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης της Μηχανιώνας.

Ο κ. Ιουστίνος, είπε από Αμβωνος: ” Θέλω να σας ενημερώσω πως κατά τη διάρκεια της χρονιάς που μας πέρασε η Μητρόπολή μας, διέθεσε για φιλανθρωπίες το ποσό των 700 χιλιάδων ευρώ! Και είναι πολλές οι φιλανθρωπικές δράσεις που έχει η Μητρόπολη, σε πείσμα κάποιων οι οποίοι λένε συνεχώς που δεν κάνουμε τίποτα. Και ξέρετε ποιοι τα λένε αυτά; Αυτοί που δεν δίνουν ποτέ ούτε 1 ευρώ…Γι αυτό σας λέω, από το να γκρινιάζουμε και να κατακρίνουμε, καλύτερα ας έρθουν όλοι αυτοί να δούνε πως δουλεύουμε “.

Παράλληλα, ο Μητροπολίτης τόνισε πως σε καθημερινή βάση έρχονται στον Δήμο Θερμαϊκού καλομαγειρεμένα συσσίτια για τους φτωχούς, καθώς και μερίδες πρωινών για τα παιδιά στα σχολεία: “Θέλω να το υπογραμμίσω αυτό, διότι ακούω σχόλια ότι δεν έρχονται φαγητά στον Θερμαϊκό και ότι κοιτάμε μόνο την Καλαμαριά. Οχι! Πολλές φορές έρχονται περισσότερες μερίδες εδώ, εις βάρος της Καλαμαριάς”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ιουστίνος.

Αφήστε μια απάντηση