Ιερά… γιατροσόφια & αντιεμβολιαστικό παραλήρημα από ιερείς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιερά… γιατροσόφια & αντιεμβολιαστικό παραλήρημα από ιερείς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανησυχία προκαλεί η κατάσταση του κορωνοϊού στη χώρα, με νέους πολίτες να πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλον στα νοσοκομεία.

Σε ηλικία μόλις 46 ετών και χωρίς υποκείμενα νοσήματα, ο αρχιμανδρίτης του ιερού ναού Χαλκέων στη Θεσσαλονίκη δεν κατάφερε να νικήσει τον φονικό ιό.

Δεν ήθελε να εμβολιαστεί και το πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή.

Κανείς από την οικογένειά του δεν του είπε το τελευταίο «αντίο». Ο αδελφός του, ιερέας και εκείνος και ανεμβολίαστος, δίνει μάχη με τον κορωνοϊό στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Οι γονείς τους, σηκώνουν τον δικό τους σταυρό σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δέκα ημέρες πάλεψε ο αρχιμανδρίτης Θεολόγος με τον κορωνοϊό που προσπαθούσε να ξεπεράσει με φαρμακευτική αγωγή στο σπίτι του.

«Ιερά» γιατροσόφια
Αντιεμβολιαστής γιατρός που βγήκε σε αναστολή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, βρήκε ακροατήριο στην εκκλησιά του Αγίου Σάββα στην ιερά οδό.

Εκεί, με τις ευλογίες του ιερέα, δίνει συμβουλές για τον κορωνοϊό και μοιράζει σχετικά φυλλάδια.

«Δεν πίνουμε νερό, ελαχιστότατο, όταν τρώμε 20 λεπτά πριν και μετά πίνετε νερό όταν ζητήσει το σώμα σας. Όχι πριν το μισάωρο. Όχι άσπρο ψωμί και καλύτερα αποφεύγουμε τα λευκά αλεύρια. Προβιοτικά κατσικίσια προϊόντα. Όχι άλλα γαλακτοκομικά. Απαγορεύεται το χοιρινό», αναφέρεται σε ένα από αυτά.

Η εκκλησία του Αγίου Σάββα παραμένει ανοιχτή όχι μόνο για τους πιστούς αλλά και στις επικίνδυνες προτροπές και απόψεις.

Αφήστε μια απάντηση