Ιδρύθηκαν και επίσημα οι “Ενεργοί κάτοικοι οικισμού Ανω Αγίας Τριάδας”

Ιδρύθηκαν και επίσημα οι “Ενεργοί κάτοικοι οικισμού Ανω Αγίας Τριάδας”

Πραγματικότητα και με τη… βούλα είναι, πλέον, το νέο σωματείο υπό την επωνυμία “Ενεργοί κάτοικοι οικισμού Ανω Αγίας Τριάδας”, το οποίο θα έχει ως κύριο στόχο την μελέτη, την προώθηση και την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Ηδη μια πρώτη άτυπη παρέμβαση έγινε προ ημερών με την ξεκάθαρη θέση που πήραν υπέρ της αξιοποίησης του κάμπινγκ.

Θυμηθείτε:

“Ηρθε η ώρα να μιλήσουμε κι εμείς, οι κάτοικοι της Αγίας Τριάδας και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ειλικρινά, αντιμετωπίζοντας τα συναισθήματά μας που συγκρούονται με το ένδοξο παρελθόν και την σημερινή πραγματικότητα.

Στις θετικές επιστήμες λέμε ότι υπό την επίδραση συντηρητικών δυνάμεων, κατά μήκος μίας κλειστής διαδρομής όπου επιστρέφουμε στο ίδιο αρχικό σημείο, το έργο που παράγεται είναι μηδενικό!!

Είναι απορίας άξιον, λοιπόν, το γεγονός ότι ενώ όλοι εκφράζουμε την αγωνία μας για την ανάπτυξη του τόπου, παράλληλα, ό,τι και να γίνει συναντά αντιδράσεις.

Η αξιοποίηση της ακτής και του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για την ανάπτυξη του τόπου μας. Το σχέδιο αξιοποίησης από τον ΤΑΙΠΕΔ, μεταξύ άλλων, προβλέπει 40 στρέμματα για σχολική στέγη και νομιμοποίηση της προβλήτας η οποία μένει και αυτή στον Δήμο Θερμαϊκού.

Ας παραμερίσουμε, λοιπόν, τις συναισθηματικές μας συνδέσεις με το παρελθόν και ας κοιτάξουμε μπροστά καλωσορίζοντας τα νέα τεκταινόμενα που μόνο καλό θα φέρουν στην περιοχή μας”, έγραψαν σε μια ξεκάθαρη ρεαλιστική τοποθέτηση.

Ιδού μέρος του καταστατικού:

Αφήστε μια απάντηση