Ιδρύεται Νυχτερινό Σχολείο στον Δήμο μας

Ιδρύεται Νυχτερινό Σχολείο στον Δήμο μας

Ενα αίτημα πολλών ετών, πολλών συμπολιτών μας, ικανοποιείται, καθώς σύντομα πρόκειται να λειτουργήσει στον Δήμο μας Νυχτερινό Σχολείο.

Θα πρόκειται για Νυχτερινό Γυμνάσιο και Λύκειο, καθώς και για Νυχτερινό Τεχνικό Λύκειο, στα οποία θα πηγαίνουν άνθρωποι που δεν έχουν τη δυνατότητα για πρωινή εκπαίδευση, λόγω δουλειάς ή άλλων υποχρεώσεων.

Μέσα στον Φεβρουάριο θα ανακοινωθεί από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας.

Ολη η Θεσσαλονίκη έχει μόλις δύο νυχτερινά σχολεία, ένα στο κέντρο και ένα στα ανατολικά της πόλης, οπότε αντιλαμβάνεται ο καθένας τι σημαίνει και τι ευκολία συνεπάγεται για την περιοχή μας η λειτουργία ενός τέτοιου σχολείου στα μέρη μας.

Παράλληλα, “τροχοδρομείται” η λειτουργία και δεύτερου Ειδικού Σχολείου στον Δήμο Θερμαϊκού, μετά απ΄ αυτό που υπάρχει στην Κερασιά, προκειμένου να ικανοποιήσει τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν.

Μετά απ΄ όλα τα παραπάνω και φυσικά με την έναρξη λειτουργίας του 5ου Δημοτικού Σχολείου της Περαίας το οποίο εγκαινίασε ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, την περασμένη εβδομάδα η εικόνα της σχολικής στέγης στον Δήμο μας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Αφήστε μια απάντηση