Θρίαμβος του Κεραυνού στην Κατερίνη!

Θρίαμβος του Κεραυνού στην Κατερίνη!

Μια από τις πιο “λαμπερές” νίκες στην ιστορία του κατέκτησε ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, με 1-0 στην έδρα του Πιερικού, ενός αντιπάλου με παρουσία και στην Α΄ Εθνική στο ένδοξο παρελθόν του.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που προερχόταν από 6 νίκες στα 7 τελευταία ματς και παραμένει δεύτερος, η ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη ήταν ανώτερη, παρά τις ελλείψεις (Μετάι, Μουρατίδης, Σπ. Νικολίτσας, Φράγκος) και επέτρεψε στην πρώτη τριάδα, σε ισοβαθμία με Ελασσόνα και Σβορώνο.

Ο Κεραυνός επιβεβαίωσε οτι είναι μια ομάδα που ξέρει να βρίσκει δίχτυα, να σκοράρει με άνεση και καλή συχνότητα, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στον όμιλο (25, έναντι 28 της πρωτοπόρου Κοζάνης) και συμπλήρωσε σερί 4 αγωνιστικών αήττητος.

Παράλληλα, πλέον διαθέτει και τον πρώτο σκόρερ του ομίλου, με 7 γκολ (μαζί με τους Κανούλα, Τοπούζη, Κυπαρίσση), τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.
Ο σέντερ φορ του Κεραυνού Αγγελοχωρίου πέτυχε στο 59΄ το 0-1, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με πραγματικά άπιαστη εκτέλεση στο “παράθυρο”, μετά από ωραία συνεργασία των Μουράτι-Φροσύνη-Κατσιάκη (ο τελευταίος έδωσε την ασίστ) από αριστερά.

Ντεμπούτο για την ομάδα έκανε ο Ταουσάνης ως αλλαγή. Παράλληλα, πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα στο πρωτάθλημα βρέθηκε ο Χρήστος Σολομωνίδης, ενώ παρθενική φορά έπαιξε στο πρωτάθλημα ως αλλαγή ο Κώστας Μιχαηλίδης.

Ευκαιρίες για τον Κεραυνό, που είχε συνολικά πολύ σταθερή εικόνα, με κεκτημένη ταχύτητα από την εμφάνιση με την πρωτοπόρο Κοζάνη, έχασαν οι Θεοδωρίδης και Μουράτι στο πρώτο μέρος, αλλά και ο Θεοδωρίδης στο 90΄ (η μεγαλύτερη φάση της ομάδας μας). Διαιτητής ήταν ο Μαυρίδης (Ημαθίας).

Ο επόμενος αγώνας θα δοθεί την Τετάρτη, στην Πτολεμαϊδα κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα, στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Σύνθεση Κεραυνού Αγγελοχωρίου: Σοϊλεμέζογλου, Σολομωνίδης (55΄ Ταουσάνης), Φροσύνης (87΄ Μιχαηλίδης), Νικολαϊδης, Ιωσηφίδης, Πολυζάς, Γ. Νικολίτσας, Πορτοκαλάς, Μουράτι (75΄ Κιλιντάρης), Θεοδωρίδης, Κατσιάκης (87΄ Μόλα).

Φωτο από Katerinisport.gr

Αφήστε μια απάντηση