Θετικός στον κορωνοϊό ο Σωκράτης Φάμελλος-Χθες έκανε περιοδεία στην Περαία

Θετικός στον κορωνοϊό ο Σωκράτης Φάμελλος-Χθες έκανε περιοδεία στην Περαία

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής στη Β΄ Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Φάμελλος. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

“‼️Τελικά δεν τη γλυτώσαμε (οικογενειακά) και μας επισκέφθηκε για τα καλά ο Covid19. Πριν από λίγη ώρα πήρα τα θετικά αποτελέσματα του μοριακού τεστ, αλλά με τον τριπλό εμβολιασμό αισθάνομαι περισσότερο ασφαλής και μέχρι στιγμής τα συμπτώματα είναι ήπια.
⚡Σήμερα όλη η Θεσσαλονίκη έκανε τεστ νομίζω και είναι απαράδεκτο που η πολιτεία δεν έχει προβλέψει ένα σύστημα δημόσιας ιχνηλάτησης και αναλύσεων, γιατί για πολλές οικογένειες το κόστος των αναλύσεων είναι δυσβάσταχτο.
🎄Θα είναι μία εμπειρία και αυτή. Πρωτοχρονιά σε εγκλεισμό. Προφανώς θα τηρήσω απόλυτα το πρωτόκολλο απομόνωσης και θα αφήσουμε τις παρέες και τις βόλτες για την άλλη εβδομάδα.
👉Να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί μετά και από αυτή την περιπέτεια, γιατί για να έχουμε μία καλύτερη Χρονιά πρέπει όλοι και όλες να βάλουμε τα δυνατά μας!”

Χθες, ο κ. Φάμελλος, ήταν όλη την ημέρα στην Περαία, όπου έκανε περιοδεία μαζί με άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αντάλλαξε δεκάδες χειραψίες, ενώ επισκέφθηκε και το δημαρχείο, όπου είχε συνάντηση με τον Γιώργο Τσαμασλή και πέρασε απ΄ όλα τα γραφεία των εργαζομένων…

Αφήστε μια απάντηση