“Θερμαγικός”-Συγκέντρωση στελεχών: “Συνεχίζουμε όλοι μαζί”, το σύνθημα νίκης του Γιώργου Τσαμασλή (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+ 2 ΒΙΝΤΕΟ)

“Θερμαγικός”-Συγκέντρωση στελεχών: “Συνεχίζουμε όλοι μαζί”, το σύνθημα νίκης του Γιώργου Τσαμασλή (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+ 2 ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στην οποία προσήλθαν μόνο τα στελέχη και οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης “Θερμαγικός”, ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, έστειλε μήνυμα νίκης από την Περαία: ” Ξεκινάμε άλλον έναν ωραίο αγώνα στον οποίο θα πάμε όλοι μαζί και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί. Δεν χαρίζουμε τίποτα και σε κανέναν”, τόνισε με έμφαση.

Ο κ. Τσαμασλής, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, έκανε έναν απολογισμό της θητείας του στον δημαρχιακό θώκο, μια θητεία η οποία σημαδεύτηκε από την πανδημία και ως εκ τούτου, δεν μπορούσαν να γίνουν όσα θα μπορούσαν.

“Κι όμως έγιναν πολλά! Οσο όλοι ήταν κλειστοί, εμείς δουλεύαμε αθόρυβα και αυτό φαίνεται στον τελικό μας απολογισμό με τις δημοπρατήσεις και τις χρηματοδοτήσεις των έργων”, είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: “Εμας ο κόσμος μας αγαπάει κι αυτό φαίνεται σε κάθε βήμα που κάνουμε σε κάθε γωνιά του Δήμου. Εισπράττουμε μόνο καλές λέξεις, αγκαλιές και φιλιά”.

Ο Γιώργος Τσαμασλής, κάλεσε τα στελέχη του να βγουν στους δρόμους, να προκαλέσουν συζητήσεις με τους πολίτες, να αντιπαραθέσουν το έργο αυτής της διοίκησης σε σχέση με την απραξία των προηγούμενων, όπως είπε.

“Τώρα αν, παρά ταύτα, κάποιοι θελήσουν να ξαναδούν σκουπίδια να στολίζουν τους δρόμους, ας ψηφίσουν τους προηγούμενους”, τόνισε.

Η συγκέντρωση είχε παλμό, είχε συμμετοχή, ήταν διαλογική και οι άνθρωποι της παράταξης έφυγαν με τη βεβαιότητα, βάση και των τελευταίων δημοσκοπήσεων οι οποίες φέρνουν τον “Θερμαγικό” κοντά στην αυτοδυναμία από τον πρώτο γύρο, πως η επερχόμενη εκλογική μάχη, στις 8 του Οκτώβρη, θα είναι νικηφόρα!

Αφήστε μια απάντηση