Η υποδοχή Ζαβέρκου σε Μαρινάκη και τα εύσημα του κόσμου της Επανομής! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Η υποδοχή Ζαβέρκου σε Μαρινάκη και τα εύσημα του κόσμου της Επανομής! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Για άλλη μία φορά ο Αντώνης Ζαβέρκος αποδείχθηκε τέλειος οικοδεσπότης και ένα στέλεχος στο οποίο μπορεί να επενδύσει η Νέα Δημοκρατία, στο άμεσο μέλλον. Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Β΄ Θεσσαλονίκης, περίμενε τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Παύλο Μαρινάκη, στην Επανομή και τον ξενάγησε σε όλα τα σημεία, έχοντας οργανώσει αυτή την “ξενάγηση” με τρόπο υποδειγματικό.

Ζαβέρκος και Μαρινάκης περπάτησαν μαζί στην Επανομή, μπήκαν σε καταστήματα, χαιρέτησαν κόσμο και συνομίλησαν με τους πολίτες σε έναν καφέ, στην κεντρική πλατεία, κατά τη διάρκεια του οποίου έγινε ουσιαστικός διάλογος τόσο για τα προβλήματα της χώρας, όσο και του τόπου μας.

Το εντυπωσιακό είναι πως παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο κόσμος (ακρίβεια κ.ο.κ) δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση ή έστω αντίθετη φωνή προς τον Μαρινάκη (υπήρξαν πάρα πολλά φιλόφρονα σχόλια), κάτι το οποίο αναμφισβήτητα πιστώνεται ο Ζαβέρκος ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον τόπο του, αποτελώντας εγγύηση και για τους φιλοξενούμενούς του.

Το βέβαιο είναι πως ο Παύλος Μαρινάκης έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Επανομή και αυτό αντικατοπτρίζεται στον Αντώνη Ζαβέρκο.

Αφήστε μια απάντηση