Η πρόσκληση του Νίκου Καραγιαννίδη για την πολιτική εκδήλωση του Σαββάτου

Η πρόσκληση του Νίκου Καραγιαννίδη για την πολιτική εκδήλωση του Σαββάτου

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την μεγάλη πολιτική εκδήλωση που ετοιμάζει ο Νίκος Καραγιαννίδης, το προσεχές Σάββατο, στην Περαία. Στην εκδήλωση του υποψηφίου βουλευτή της Β΄ Θεσσαλονίκης, με τους “Ελεύθερους Ξανά”, θα δώσει το παρών και ο πρόεδρος του Κινήματος, Φαίδων Βόβολης.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

“Προς τους αξιότιμους Δημάρχους και δημοτικούς συμβούλου της Β΄ Εκλογικής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης,
Αξιότιμε Δήμαρχε, σεβαστά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,

Χαίρεται, σας προσκαλώ επίσημα να παρευρεθείτε στην πρώτη μου πολιτική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην Περαία το Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 και ώρα 7:30 μ.μ. στο παραλιακό μαγαζί ”Kohyli Beach Bar”

📍 Π. Κουντουριώτου 22, Περαία.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα είναι μεγάλη τιμή για μένα ο αξιότιμος Πρόεδρος του κινήματος κ. Φαιδων Βοβολης o οποίος παρόλο τις σημαντικές υποχρεώσεις που έχει θα ανέβει στην Θεσσαλονίκη για να με τιμήσει με την παρουσία του . Επίσης, στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και υποψήφιοι βουλευτές του κινήματος ανά την επικράτεια.
Θα είναι για μένα μεγάλη τιμή να παρευρεθείτε στην εκδήλωση όχι για προσωπική φιλοδοξία αλλά να μας γνωρίσετε, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να γνωρίσετε τις θέσεις του κινήματος ” Ελεύθεροι Ξανά” ένα πατριωτικό και δημοκρατικό κίνημα – το μόνο εξωκοινοβουλευτικό κίνημα που σήμερα κάνει σωστή και τίμια αντιπολίτευση.

Αγαπητοί μου,

Σας περιμένω όλους το Σάββατο μετά των τιμίων συνοδειών σας να παρευρεθείτε στην εκδήλωση. Θα σας αναμένω με χαρά!

Με εκτίμηση
Νικόλαος Καραγιαννίδης
Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης”

Αφήστε μια απάντηση