Η πολιτική Κασσελάκη ήρθε και στον Θερμαϊκό: Με τις…ευχές ΣΥΡΙΖΑ ο Θόδωρος Τζέκος

Η πολιτική Κασσελάκη ήρθε και στον Θερμαϊκό: Με τις…ευχές ΣΥΡΙΖΑ ο Θόδωρος Τζέκος

Υπό τις “φτερούγες” του Στέφανου Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει ο Θόδωρος Τζέκος στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής. Οι μάσκες έπεσαν και πλέον με τον ξεκάθαρο τρόπο…

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε με σαφήνεια ποιούς καταψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στους Δήμους Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς και Θερμαϊκού.

Ειδικότερα, όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, σε συνέντευξή του «Στο Κόκκινο» Θεσσαλονίκης, πρώτη προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι να συμμετέχουν στο β’ γύρο οι ψηφοφόροι, τονίζοντας ότι «η αυτοδιοίκηση είναι μία πάρα πολύ σημαντική υπόθεση για να αφήσουμε τις αποφάσεις σε άλλους».

«Στους δήμους Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς και Θερμαϊκού εκδηλώθηκε από την πρώτη Κυριακή μεγάλη δυσαρέσκεια για τις δημοτικές αρχές, που συνδέεται με μεγάλα προβλήματα στην καθημερινότητα, στην καθαριότητα, στην ποιότητα ζωής, στους ελεύθερους χώρους, στις συγκοινωνίες, κλπ. Για το λόγο αυτό πρέπει να υπάρξει αλλαγή στις διοικήσεις αυτών των δήμων» τόνισε ο κ. Φάμελλος, που εξέφρασε με αυτό τον τρόπο τη στήριξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα πρόσωπα των Στέλιου Αγγελούδη (δήμος Θεσσαλονίκης), Χρυσής Αράπογλου (δήμος Καλαμαριάς) και Θεόδωρου Τζέκου (δήμος Θερμαϊκού).

Να ετοιμαστούμε, δηλαδή, για ιδέες και πολιτική Κασσελάκη στον Δήμο μας;;;

Αφήστε μια απάντηση