Η λίστα των 1100 έργων της διοίκησης Τσαμασλή

Η λίστα των 1100 έργων της διοίκησης Τσαμασλή

Απαντήσεις σε πολλά θέματα που απασχολούν τον Δήμο έδωσε κατά τη διάρκεια του χθεσινού απολογισμού των πεπραγμένων της διοίκησής του, ο Γιώργος Τσαμασλής.

Ο δήμαρχος, παρέδωσε στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου, μια λίστα που περιλαμβάνει τα έργα της τριετούς θητείας του, έργα τα οποία ανέρχονται σε 1100!

“Εργα δεν είναι μόνο οι ασφαλτοστρώσεις ή οτιδήποτε άλλο φαίνεται. Εργα είναι και τα μικρά, αλλά τόσο σημαντικά, που απασχολούν την καθημερινότητα του πολίτη. Εργο είναι να βρίσκεσαι συνεχώς δίπλα στον δημότη και να τον βοηθάς στα θέματα που τον απασχολούν. Παραδίδω, λοιπόν, τη σχετική λίστα με τα 1100 έργα της διοίκησής μας, διαθέσιμα σε όποιον θέλει να τα διαβάσει…”, ανέφερε ο κ. Τσαμασλής.

Σε μια γενική καταγραφή ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο άνοιγμα του ΚΑΠΠΑ (συμπεριλαμβανομένου του κολυμβητηρίου), το οποίο ήταν επί 9 χρόνια κλειστό και εγκαταλελειμμένο. Συνέχισε με τις πολιτιστικές δράσεις που έλαβαν χώρα το 2022, με αποκορύφωμα τις τρεις μεγάλες συναυλίες σε Περαία, Μηχανιώνα και Επανομή: ” Τόσες πολλές δράσεις δεν έγιναν τα προηγούμενα 10 χρόνια μαζί!”, υπογράμμισε.

Εκανε αναφορά στη δημιουργία της Πολεοδομίας η οποία λειτουργεί εδώ και 3 μήνες κανονικά στον Δήμο μας. Στο θέμα των Ρομά, οι 1200 που αρχικώς ήταν εγκατεστημένοι με παραπάνω από 200 παραπήγματα, έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. Μίλησε για τις ασφαλτοστρώσεις που οσονούπω ξεκινούν σε όλο τον Δήμο, αλλά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο το οποίο έφυγε από ενοικιαζόμενο προβληματικό κτίριο στους Ν. Επιβάτες και πήγε σε ιδιόκτητο στην Επανομή.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα 3,5 στρέμματα που απελευθερώθηκαν στην Επανομή, στο κέντρο της, τα οποία αποδίδονται ως ελεύθεροι χώροι προς χρήση των δημοτών. Επίσης στις 28 νέες στάσεις λεωφορείων που θα τοποθετηθούν την Ανοιξη και έκλεισε με το μεγάλο θέμα των σκουπιδιών το οποίο κάνει τη διαφορά στον Δήμο Θερμαϊκού, βγάζοντάς τον από τη λίστα των πιο βρώμικων Δήμων της Ελλάδας!

Αφήστε μια απάντηση