Η ευχή του πατέρα Νικόλαου Κουρασαντζή στα παιδιά ενόψει των εξετάσεων

Η ευχή του πατέρα Νικόλαου Κουρασαντζή στα παιδιά ενόψει των εξετάσεων

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αρχίζουν σήμερα και ο εφημέριος του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, πατέρας Νικόλαος Κουρασαντζής, στέλνει την ευχή του στα παιδιά μας:

“Με πολλή αγάπη απευθύνω τον εγκάρδιο χαιρετισμό και την πατρική μου ευλογία προς κάθε μαθητή και μαθήτρια ξεχωριστά ενόψει των Πανελλαδικών εξετάσεων, που άρχισαν σήμερα.

Ως Πνευματικός Πατέρας σας εύχομαι & Προσεύχομαι στον Ζωοδότη Κύριο της Σοφίας & της Γνώσεως να σας καθοδηγήσει, να σας φωτίσει & να πετύχετε όλοι τους στόχους που επιθυμείτε.

Ως καθηγητής που διετέλεσα σε Γυμνάσια & Λύκεια της Θεσσαλονίκης γνωρίζω πολύ καλά πως αισθάνεστε σήμερα. Αφουγκράζομαι τους προβληματισμούς & τις ανησυχίες σας.

Όμως αγαπητά μου παιδιά, πριν από κάθε εξέταση να κάνατε το σημείο του Σταυρού και να παρακαλείτε τον Θεό της Αγάπης να σας αποστείλει το Πανάγιο Πνεύμα να σας ενισχύσει ώστε να πετύχετε το καλύτερο.
Δεν χρειάζεται άγχος, η φόβος αλλά να σκέφτεστε πως ο Χριστός είναι η Ζωή & ο Φωτιστής των Ψυχών.

Μην αμελήσετε όμως πως η επιτυχία στηρίζεται σε δύο κυρίως παράγοντες, την καλή προετοιμασία και την εκ Θεού φώτιση.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, καλή επιτυχία σ’ όλους & σ’ όλες & σ’ ότι με χρειαστείτε μην διστάσετε να έρθετε στην ενορία μας. Είμαι εδώ για εσάς, για να σας ακούσω και να σας βοηθήσω.

Με πατρική αγάπη
Ο Πνευματικός σας Πατέρας
Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Κουρασαντζής”.