Η επομένη της πρεμιέρας: Φιλικό για Ποσειδώνα-Δηλώσεις από Γαλτσίδη

Η επομένη της πρεμιέρας: Φιλικό για Ποσειδώνα-Δηλώσεις από Γαλτσίδη

Φιλικό παιχνίδι περιελάμβανε η επομένη του 0-1 από τη Δόξα για τον Ποσειδώνα. Η ομάδα της Μηχανιώνας, επικράτησε με 1-0 της Χανιώτης στο γήπεδο του Μάττα. Ο Άγγελος Ζαζόπουλος, είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό παιχνίδι. Για τους “κυανόλευκους” το γκολ της νίκης πέτυχε ο Λευτέρης Μαντζόπουλος.

Στο Αγγελοχώρι, κρατούν τον βαθμό που πήραν στην Ελασσόνα (παρ΄ ότι η ομάδα εδικαιούτο τη νίκη) και ο Κώστας Γαλτσίδης, έκανε δηλώσεις: ” Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΟΕ για τη φιλοξενία και να δώσω συγχαρητήρια για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και κυρίως τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος είναι εξαιρετικός. Η αίσθηση που έχω εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου για το παιχνίδι είναι οτι δε πήραμε αυτό που δικαιούμασταν.
Η κύρια αιτία για αυτό είναι η άδικη αποβολή του Μετάι, είχε σαν αποτέλεσμα να αλλάξει ο σχεδιασμός μας για τα τελευταία 40 λεπτά. Παρόλα αυτά, είχαμε τρεις ευκαιρίες στο τρανζίσιον για να κάνουμε το 0-2 με Κατσιάκη και Θεοδωρίδη, αλλά και την περίπτωση του Μεληκιώτη, που υπεδείχθη οφσάιντ, ενώ έγινε αποδέκτης της μπάλας μόνος μέσα στη μικρή περιοχή, σε παράλληλη σέντρα του Φροσύνη.
Όλοι δικαιούνται μια κακή μέρα, όχι όμως ο διαιτητής, που πρέπει να αποδίδει δικαιοσύνη και έχει εκπαιδευτεί για αυτόν ακριβώς το λόγο”, κατέληξε ο προπονητής του Κεραυνού.

Αφήστε μια απάντηση