Η Ελένη Κόγια από την Επανομή ήταν η γιατρός που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στη Μπέσσυ Αργυράκη

Η Ελένη Κόγια από την Επανομή ήταν η γιατρός που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στη Μπέσσυ Αργυράκη

Η Ελένη Κόγια, χειρουργός Παίδων από την Επανομή, η οποία εργάζεται ως Επιμελήτρια Α’ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και είναι στέλεχος του Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας Β.Ελλάδας(ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ), ήταν η γιατρός που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στη Μπέσσυ Αργυράκη μετά το ατύχημα που της συνέβη επί σκηνής, χθες βράδυ, στον “Τρύγο” της Αγίας Τριάδας. Η κ. Κόγια, έμεινε στο πλευρό της γνωστής τραγουδίστριας για όσο διάστημα υπήρξε ανάγκη, όπως και η Σοφία Βόσσου που ήταν παρούσα στη συναυλία.

Η συντοπίτισσά μας, χειρουργός, δεν ήταν η πρώτη φορά που συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Παναγιώτη Τροκάνα, σε διάφορες εκδηλώσεις, χρειάστηκε να προσφέρει τις γνώσεις και τις πρώτες βοήθειες σε πολλές περιπτώσεις, σώζοντας ζωές!

Ο Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας, εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση:

“Ένα ευχαριστώ ίσως είναι πολύ λίγο για όλα αυτά που πρόλαβε να μας χαρίσει η μεγάλη καλλιτέχνης Μπέσσυ Αργυράκη, μέχρι το τραγικό περιστατικό του τραυματισμού της. Οι ευχές όλων μας, για γρήγορη ανάρρωση, ας αποτελέσουν τη θετική ενέργεια που χρειάζεται, για να επανέλθει γρήγορα στον αγαπημένο της χώρο για να μπορεί να σκορπίζει κέφι και χαρά, στον κόσμο που τόσο το χρειάζεται.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως οφείλουμε στην Γιατρό Λένα Κόγια που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα της καθώς και στους νοσηλευτές που συνδράμουν της προσπάθειας της.

Στην εθελοντική ομάδα πολιτικής προστασίας του δήμου μας Εθοπακ Θερμαϊκού και τον Νεστορα Κομινια αλλά και τους υπόλοιπους διασώστες που βρέθηκαν στο σημείο και μας παρείχαν τις τόσο σημαντικές υπηρεσίες τους.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κο Γιώργο Τσαμασλή, τη δημοτική σύμβουλο και χωριανή μας κα Ζευκοπούλου που από την πρώτη στιγμή έδειξαν το ενδιαφέρον τους και την έμπρακτη στήριξή τους στο σύλλογο.

Τέλος ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας την πλειονότητα του κόσμου που δεν προσέγγισε στο σημείο και αντάμειψε την αγαπημένη μας καλλιτέχνη, με το ζεστό το χειροκρότημα, κατά την αποχώρησή της”.

Αφήστε μια απάντηση