Η Εθνική Ελλάδος παρουσίασε τη νέα επίσημη εμφάνισή της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εθνική Ελλάδος παρουσίασε τη νέα επίσημη εμφάνισή της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου ξεκίνησε την προετοιμασία για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro κόντρα στο Γιβραλτάρ, την Παρασκευή. Μήνυμα του Γκουστάβο Πογέτ για απευθείας πρόκριση από τον όμιλο και όχι μέσω των playoff προς τους παίκτες.

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου παρουσίασε την επίσημη εμφάνιση που θα την συντροφεύει στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Στο βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστούν μικρά παιδιά τα οποία παίζουν ποδόσφαιρο σε μία αλάνα, κυριαρχεί το σλόγκαν «Κάθε γκολ με τη φανέλα της Εθνικής ακούγεται σε όλη την Ελλάδα! Όλη η Ελλάδα μία φανέλα».

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της πρεμιέρας των προκριματικών κόντρα στο Γιβραλτάρ, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να δίνει το μήνυμα για απευθείας πρόκριση από τον όμιλο.

«Για τώρα ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολα, αλλά το μήνυμα είναι ότι τα playoff δεν υπάρχουν. Τώρα υπάρχει μόνο η πρόκριση. Και θα παίξουμε σαν να έχουμε μόνο αυτή την ευκαιρία για να προκριθούμε στο Euro».

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, ο οποίος θεωρεί αδιαπραγμάτευτη τη νίκη την Παρασκευή, καλωσόρισε στην Εθνική μετά από δύο χρόνια τον Φορτούνη, όπως και τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής θα συνεχιστούν τη Δευτέρα με το φιλικό απέναντι στη Λιθουανία.

Αφήστε μια απάντηση