Η ανακοίνωση του Ποσειδώνα και το “ευχαριστώ'” του Αγγελου Ζαζόπουλου στη Μηχανιώνα

Η ανακοίνωση του Ποσειδώνα και το “ευχαριστώ'” του Αγγελου Ζαζόπουλου στη Μηχανιώνα

Χωρίς προπονητή έμεινε από χθες ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας, όπως πρώτοι ενημερωθήκατε από το BestCity.gr. Ο Αγγελος Ζαζόπουλος, δέχθηκε δελεαστική πρόταση από τον Μακεδονικό και αποφάσισε να πάει στη Νεάπολη, αφήνοντας τη Μηχανιώνα στην οποία δούλεψε τον τελευταίο χρόνο.

Ο Ποσειδώνας δεν θέλησε να του κόψει τον δρόμο προς τη Superleague 2, εκδίδοντας ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του Ποσειδώνα Μηχανιώνας ανακοινώνει πως έγινε δεκτή η παραίτηση που υπέβαλε ο Άγγελος Ζαζόπουλος από τη θέση του τεχνικού της ομάδας. Έπειτα από ένα χρόνο εξαιρετικής συνεργασίας, ο τέως προπονητής μας αναλαμβάνει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες. Η συμβολή του τον τελευταίο χρόνο ήταν σημαντική και τον ευχαριστούμε θερμά”.

Από την πλευρά του, ο τέως, πια, προπονητής της ομάδας, αργά χθες μετά τα μεσάνυχτα, αποχαιρέτησε τον σύλλογο:

” «Συνήθως στο ποδόσφαιρο οι λύπες είναι περισσότερες από τις χαρές. Στον Ποσειδώνα όμως, οι χαρές ήταν περισσότερες. Ήταν ένας πολύ όμορφος χρόνος της ζωής μου.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τη διοίκηση της ομάδας, γιατί όλα ξεκινούν από αυτούς. Ευχαριστώ επίσης, όλους τους ανθρώπους, που καθημερινά και σκληρά εργάζονταν δίπλα μου στο γήπεδο για την αφοσίωσή τους. Είμαι ευγνώμων με τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών με τους οποίους συνεργάστηκα. Χαιρετώ με σεβασμό τους φίλους της ομάδας, που ήταν συνεχώς δίπλα μας.
Στη Μηχανιώνα συνάντησα μια δεύτερη οικογένεια, με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο και από την πρώτη έως την τελευταία μέρα ήταν δίπλα μου. Εύχομαι ο Ποσειδώνας πάντα να νικά.
Φεύγω με τη βεβαιότητα ότι η ομάδα έχει όλες τις προδιαγραφές να συνεχίσει στο δρόμο που έχουν ορίσει οι άνθρωποι της, γιατί το αξίζει. Στη Μηχανιώνα έκανα πραγματικούς φίλους και στο τέλος της ημέρας αυτό είναι που μένει…
Αιντε Ποσειδωνάρα!»

Οσο για τη συνέχεια; Ο Ποσειδώνας πρέπει να βρει προπονητή γιατί η ζωή συνεχίζεται…

Αφήστε μια απάντηση