Η Αναγέννηση Επανομής έχει προπονητή: Πρόσληψη Μιχάλη Χαρτοφύλη με υπογραφή Παπαζαχαρία

Η Αναγέννηση Επανομής έχει προπονητή: Πρόσληψη Μιχάλη Χαρτοφύλη με υπογραφή Παπαζαχαρία

Ο Μιχάλης Χαρτοφύλης είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει το νέο πρότζεκτ της Αναγέννησης Επανομής. Ο συγκεκριμένος προπονητής αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή, Γρηγόρη Παπαζαχαρία.

Η ανακοίνωση:

“Η Αναγέννηση Επανομής είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην οικογένειά της τον προπονητή Μιχαλη Χαρτοφυλη.

Ο κ.Χαρτοφυλης θα αναλάβει τα ηνία της ανδρικής ομάδας η οποία φέτος θα αγωνίζεται στην Α ερασιτεχνική κατηγορία.

Παράλληλα θα προπονεί και την Κ 17 της ομάδας ώστε να βοηθήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας στο να ενσωματώνονται ομαλά στις απαιτήσεις της ανδρικής ομάδας όπως είναι και ο βασικός στόχος της νέας διοίκησης.

Έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Ιάλυσο Ρόδου (βοηθός), ακαδημίες Απόλλωνα Καλαμαριάς, Κισσό Χορτιάτη, Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης , Άρη Αρχαγγέλου (τοπικό Ρόδου) και Α.Ο ΚΑΡΔΙΑΣ.

Ο νέος προπονητής μας έχει να κάνει την εξής δήλωση.

<<Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας της Αναγέννησης Επανωμης και τον Γρήγορη Παπαζαχαρία για την στήριξη που δείχνει στο πρόσωπο μου για να αναλάβω τα ηνία της ομάδας. Ξέρω πολύ καλά ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο που την ακολουθεί. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθω είναι ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ,μαζί με τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές μας ώστε η ομάδα να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο, όπου θα χαίρεται ο κόσμος και φυσικά να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.>>

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΙΧΑΛΗ”