Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνίου για την επίσκεψη στον ΣΥΠΠΑΖΑΘ

Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνίου για την επίσκεψη στον ΣΥΠΠΑΖΑΘ

Με τα καλύτερα λόγια εκφράζεται για τον ΣΥΠΠΑΖΑΘ, η διευθύντρια του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Β. Ελλάδα, Μαρία Αντωνίου, μετά την χθεσινή της επίσκεψη και την συνάντησή της με τον Αντώνη Ζαβέρκο.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Με τον Πρόεδρο του ΣΥΠΠΑΖΑΘ (Σύνδεσμος Προστασίας και Περιβάλλοντος Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης), Αντώνη Ζαβέρκο βρεθήκαμε στο καταφύγιο στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης, που λειτουργεί ως χώρος παραμονής, αποθεραπείας, εκπαίδευσης και υιοθεσίας αδέσποτων ζώων.

Μετά το έντονο ενδιαφέρον, που έδειξε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη για το έργο του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, ενημερώθηκα σήμερα ενδελεχώς για την δράση του Συνδέσμου, όντας πρώτος σε όλη την Ελλάδα στην περίθαλψη και παροχή υπηρεσιών σε αδέσποτα ζώα.

Στόχος της Διοίκησης η ανέγερση ενός πρότυπου διαδημοτικού καταφυγίου αδέσποτων ζώων στο Λάκκωμα του Δήμου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής.

Μέλημα της Κυβέρνησής μας είναι η δημιουργία σύγχρονων και αξιοπρεπών χώρων για τα αδέσποτα ζώα, ώστε να δοθεί λύση σε ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι και οι πολίτες.

Στηρίζουμε παρεμβάσεις προστασίας της δημόσιας υγείας, υγιεινής και ασφάλειας, και προωθούμε έργα που προστατεύουν τα ίδια τα αδέσποτα, προσφέροντάς τους τις κατάλληλες συνθήκες φιλοξενίας.
«Αγαπάμε τα ζώα – φροντίζουμε για αυτά”.

Αφήστε μια απάντηση