Ηττα-σοκ για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας στα Γρεβενά (2-0)

Ηττα-σοκ για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας στα Γρεβενά (2-0)

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Ποσειδώνας, στο δημοτικό στάδιο Γρεβενών “Μίλτος Τεντόγλου”, με 2-0 από τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης. Πρόκειται για μία ομάδα η οποία δεν είχε μέχρι στιγμής νίκη στο πρωτάθλημα και κατάφερε να κάνει σεφτέ σήμερα επί των κυανολεύκων της Μηχανιώνας.

Αναμφίβολα ένα απρόσμενο αποτέλεσμα για τον Ποσειδώνα ο οποίος μετά την γκέλα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ταρακουνιέται με την ήττα αυτή στα Γρεβενά.

Ανώτεροι οι Γρεβενιώτες στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης έφτασαν στη νίκη χάρη σε δύο τέρματα που σημείωσαν λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο 40’ ο Σάλλα κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Κοτζαντίσογλου και έκανε το 1-0 και τρία λεπτά αργότερα ήταν ο Μπόζιαρης αυτός ύστερα από πάσα του Κοτζαντίσογλου σκόραρε για το τελικό 2-0.

Νωρίτερα μόλις στο 1’ ο Ποσειδώνας έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως ο Κοκκινίδης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Ιγνατίδη. Δύο λεπτά αργότερα σουτ του Κοτζαντίσογλου απέκρουσε ο Παπαδόπουλος.

ΚΤΗΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ (Βλάχος): Κοκκινίδης (70’ λ.τρ. Παπανικολάου), Κωτσούλας, Χαματάι (72’ Δραγατσίκης), Συράκος (68’ Πάλλας), Κοτζαντίσογλου (68’ Λιάκος), Σάλλα, Μπαλίτσας, Αποστόλου, Ρούσσης, Στεργιόπουλος, Μπόζιαρης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Κάλφας): Παπαδόπουλος, Παϊραζίδης (46’ Τουλής), Προκοπίου (68’ Δεληγιαννίδης), Λαγόντσος, Καστριτσέας, Κουτσικοβαγγέλης, Ντούνγκα (85’ Σεμπαστιάν), Κουκουλέκης (74’ Τσακιρίδης), Ιγνατίδης, Ξανθόπουλος, Ρούσκος.

Αυτό το 2-0 θα πρέπει να προβληματίσει…

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνκής:

Αναγέννηση Γιαννιτσών-ΟΦΑΜ 1-2
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων-Ημαθίας-Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-0
Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης-ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ 2-0
Θύελλα Σαρακηνών-Μακεδονικός 1-0
ΑΕΠ Κοζάνης-ΦΣ Κοζάνη 0-0
ΑΕ Λευκίμμης-Εδεσσαϊκός 2-3

1 Εδεσσαϊκός 12
2 Μακεδονικός 12
3 ΑΕΠ Κοζάνης 10
4 ΑΣ Γιαννιτσά 10
5 ΟΦ Αγίου Ματθαίου 10
6 ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ 7
7 Θύελλα Σαρακηνών 6
8 Κτην.Αστ.Καληράχης 5
9 Μ.Αλεξ.Τρικάλων 4
10 Ηρακλής Αμπελοκήπων 4
11 Κοζάνη 3
12 ΑΕ Λευκίμμης 1

Αφήστε μια απάντηση