Ηττήθηκε στη Δράμα ο Ποσειδώνας

Ηττήθηκε στη Δράμα ο Ποσειδώνας

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13’. Κάθετη πάσα του Μαχαίρα προς τον Κυριακίδη εντός περιοχής, αυτός με κοφτή τρίπλα απέφυγε τον Γιαννούση και πλάσαρε ιδανικά τον Τεντζέρη για το 1-0.

Ο Ποσειδώνας έξι λεπτά μετά απάντησε σε 1-1. Ο Κωστικός ανέλαβε εκτέλεση φάουλ από καλή απόσταση και έστειλε την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ του Ηλιάδη.

Η Δόξα βρήκε και δεύτερο γκολ στο 78’. Ωραία ενέργεια του Ελ Μαριγκί από δεξιά που έδωσε στον Θεοδοσιάδη με τον τελευταίο να σεντράρει στην καρδιά της άμυνας και τον Ρούτση με υπέροχο τελείωμα στην δεξιά γωνία του Τεντζέρη να κάνει το 2-1.

Σκόρερ: Κυριακίδης (13’), Ρούτσης (78’) – Κωστίκος (19’)

Δόξα Δράμας (Στολτίδης): Ηλιάδης, Μπλιος, Μαντζανάς, Παπαϊωάννου, Θεοδοσιάδης, Ντραμέ (69’ Ελ Μαριγκί), Μαχαίρας, Κόντος (85’ Ιορδανίδης), Χατζηδημητρίου (69’ Περσίδης), Ξανθόπουλος (58’ Ρούτσης), Κυριακίδης

Ποσειδώνας Μηχανιώνας (Ζαζόπουλος): Τεντζέρης, Γιαννούσης, Λαγόντζος, Τσαπακίδης, Σαλιάρης, Τσιπούρας (70’ Κάκκο), Μαρμαρίδης (80’ Νικολαΐδης), Πάστρας, Πάγκος (70’ Κανέλλης), Χατζηβασιλειάδης (80’ Παπαδόπουλος), Κωστίκος (80’ Ντόκου).