Ηλιοφάνεια και 24 βαθμοί σήμερα

Ηλιοφάνεια και 24 βαθμοί σήμερα

Η πρόβλεψη του καιρού από τον Μιχάλη Σιούτα:

Συννεφιά με λίγες τοπικές βροχές στη Μακεδονία, το βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, από το απόγευμα και στο νότιο Ιόνιο, τη Στερεά, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο και τη Θεσσαλία. Ηλιοφάνεια με συννεφιά στην υπόλοιπη χώρα.

Άνεμοι, Δυτικοί 3-5 Μποφόρ, στο βόρειο Αιγαίο Νοτιάδες 3-4 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια χώρα από 8 έως 24, στο Ιόνιο, τη δυτική, κεντρική και νότια χώρα από 13 έως 29, στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο από 14 έως 25, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 15 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με συννεφιά, πιθανές λίγες ασθενείς βροχές στα γύρω ορεινά. Άνεμοι Νοτιάδες 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4, από το απόγευμα Βορειοδυτικοί 4-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 14 έως 28 βαθμούς.

Πέμπτη, 6-5-2021
Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και πρόσκαιρη συννεφιά. Οι άνεμοι Βορειοδυτικοί, στα πελάγη 3-5, στα νότια έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Παρασκευή, 7-5-2021
Καλός καιρός με ηλιοφάνεια, παροδική συννεφιά και αυξημένη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα στραφούν Νοτιοανατολικούς 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Σάββατο, 8-5-2021
Αίθριος, καλός καιρός σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση με λίγες βροχές η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη. Αυξημένη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι σταδιακά θα γίνουν Βοριάδες, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Αφήστε μια απάντηση