“Ζυμώσεις” στον Ποσειδώνα ενόψει της αυριανής κρίσιμης γενικής συνέλευσης

“Ζυμώσεις” στον Ποσειδώνα ενόψει της αυριανής κρίσιμης γενικής συνέλευσης

Πυρετώδης είναι οι συζητήσεις, οι διεργασίες και οι “ζυμώσεις” αναφορικά με την καυτή πρόκληση που έχει μπροστά του ο Ποσειδώνας και αφορά τη συμμετοχή του στη Superleague 2 της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Οι άνθρωποι της ομάδας της Μηχανιώνας, προσπαθούν να βρουν τη λύση, ώστε να δηλωθεί η συμμετοχή στην επαγγελματική κατηγορία, κάνοντας το όνειρο δεκαετιών πραγματικότητα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν έρθει σε επαφή με ανθρώπους που ενδιαφέρονται να εμπλακούν, πράγμα που σημαίνει πως υπάρχει ενδιαφέρον από τρίτους, εκτός Μηχανιώνας, παράγοντες του ποδοσφαίρου. Προτεραιότητα, βεβαίως, παραμένει να αναλάβει κάποιος άνθρωπος που να είναι από τη Μηχανιώνα, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει το συμφέρον της ομάδας και η εξέλιξή της, χωρίς να αποκλείεται το παραμικρό.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών των συζητήσεων και των επαφών θα παρουσιαστεί αύριο το βράδυ, στην έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου, όπου ως γνωστόν έχουν προσκληθεί να δώσουν το παρών όλοι οι Μηχανιώτες.

Σύμφωνα με τα εώς τώρα δεδομένα το ενδεχόμενο λύσης και συμμετοχής, τελικά, στη Superleague 2 βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 50%. Πάντως, εάν παρ΄ ελπίδα δεν υπάρξει ευνοϊκή κατάληξη, τότε η ομάδα θα συνεχίσει στη Γ΄ Εθνική με τον προγραμματισμό που τρέχει από τις 4 Αυγούστου.

Συνεπώς, για την ώρα, τα πάντα είναι ανοιχτά…

Αφήστε μια απάντηση