Ζεστή αγκαλιά το Αγγελοχώρι για τον Γιώργο Τσαμασλή (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ζεστή αγκαλιά το Αγγελοχώρι για τον Γιώργο Τσαμασλή (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Παντού κερδίζει έδαφος ο Δήμαρχος Γ. Τσαμασλής, όπως φάνηκε και από τη μεγάλη συγκέντρωση στο Αγγελοχώρι.

Συνεχίζοντας τον κύκλο των Ανοιχτών Συνομιλιών σε όλα τα Δ. Δ. του δήμου, ο κ. Τσαμασλής βρέθηκε σε μια καταπληκτική, για τα δεδομένα του Αγγελοχωρίου, συγκέντρωση φίλων και δημοτών, που έτσι θέλησαν να δείξουν την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους στον Δήμαρχο για νέα θητεία.

Καταλύοντας φήμες και στρεβλώσεις αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν και γίνονται στην περιοχή, με πρώτο τη συντήρηση του σχολείου και διαμόρφωση του αύλειου χώρου, την ασφαλτόστρωση της οδού προς Ν. Μηχανιώνα, που ξεκίνησε ήδη, τις ασφαλτοστρώσεις όλων των δρόμων, μέσα στον ιστό του Δ.Δ., τις παρεμβάσεις για καθαρό νερό με νέα δεξαμενή και αγωγό. Βέβαια αναφέρθηκε και στο έργο που ξεκινά το αμέσως επόμενο διάστημα και αφορά την αναμόρφωση όλης της Κεντρικής πλατείας.

Επίσης, συνέδεσε το Αγγελοχώρι, που έχει μεγάλο, ιδιαίτερο, πολυμορφικό παραλιακό μέτωπο, με την γενικότερη τουριστική ανάπτυξη του δήμου. Τόνισε ότι θα δοθεί έμφαση σε δράσεις, όπως δυνατότητα επισκεψιμότητας του Φάρου -μοναδικός για την ιστορία του αλλά και την ομορφιά του- και με παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο, αλλά και τη δημιουργία υποδομών, ώστε η περιοχή να καταστεί ιδανικός πόλος έλξης για σερφ. Δεν παρέλειψε, τέλος, να αναφερθεί και στην Αλυκή που μπορεί να εξελιχθεί σε παρατηρητήριο για την πολυποίκιλη χλωρίδα και πανίδα, αλλά και στο Σπιτάκι του Φύλακα που ήδη έχει σχηματίσει φωτεινό κύκλο στον χάρτη Πολιτισμού της Περιφέρειας. Το έργο στήριξε η δημοτική αρχή με συντήρηση και παρεμβάσεις στο κτίριο και το χώρο.

Οι Ανοιχτές Συνομιλίες κλείνουν τον κύκλο τους την Παρασκευή στο Δ.Δ. Μεσημερίου.

Αφήστε μια απάντηση