Ζαζόπουλος: “Θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε το Κύπελλο”

Ζαζόπουλος: “Θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε το Κύπελλο”

Για τον μεγάλο φετινό στόχο, την κατάκτηση του δεύτερου Κυπέλλου ΕΠΣΜ της ιστορίας του, ξανά με αντίπαλο την ΑΕ Ευόσμου και μετά από 29 χρόνια, μίλησε ο τεχνικός του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, Άγγελος Ζαζόπουλος.

Στη δεύτερη θητεία του στους «ψαράδες», μετά από ένα πέρασμα από το Μακεδονικό και τη Super League 2, o έμπειρος τεχνικός φιλοδοξεί να οδηγήσει στο τρόπαιο την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Τούμπα την ομάδα του Δήμου Θερμαϊκού, αν και μέχρι τότε προηγούνται δυο ματς πρωταθλήματος, το Σάββατο στην Καβάλα (16/3) και μετά εντός με τη Βέροια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ποσειδώνας πριν μια πενταετία έπαιξε στον δεύτερο τελικό του θεσμού στην ιστορία του, χάνοντας επίσης στην έδρα του ΠΑΟΚ από τον Θερμαϊκό Θέρμης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Ζαζόπουλου: «Είμαστε σε μια φάση που παίξαμε ένα ωραίο παιχνίδι με τον Νέστο, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί για πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, από την αποβολή Τσιπούρα στο 40′. Ήμασταν καλοί και ετοιμαζόμαστε για το ματς με την Καβάλα. Έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή, ίσως την πιο δύσκολη φέτος. Θέλουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση ενόψει του τελικού. Χρειαζόμαστε κάποιους πόντους για να οριστικοποιήσουμε την παραμονή. Καλούμαστε να είμαστε κοντά στο υψηλότερο επίπεδο των δυνατοτήτων μας σε δυο εβδομάδες».

Ο Άγγελος Ζαζόπουλος συνέχισε: «Τα παιδιά ανταποκρίνονται, υπάρχει σοβαρότητα και διάθεση και ελπίζουμε κάθε μέρα να είμαστε λίγο καλύτεροι. Όπως είναι τα πράγματα, υπάρχουν δυο ματς πρωταθλήματος και πρέπει να ασχοληθούμε με αυτά πρώτα χρονικά. Βέβαια, καταλαβαίνεις από τον τρόπο που κινούνται οι άνθρωποι γύρω από την ομάδα στην περιοχή, πόσο το θέλουν.

Φυσικά το θέλουμε πολύ αυτό το Κύπελλο. Είναι όμως πολύ καλή ομάδα η ΑΕ Ευόσμου, διαθέτει έμπειρους παίκτες, με περισσότερες παραστάσεις από τους δικούς μας. Μιλάμε για ένα ματς, τελικό, η μέρα του καθενός, η θέληση και η ετοιμότητα παίζουν σημαντικό ρόλο. Όσο για το φετινό όμιλο, είχε τρεις ομάδες που επένδυσαν για να είναι ψηλά, η Καβάλα, ο Νέστος Χρυσούπολης και ο Πανθρακικός. Είναι ένα βήμα μπροστά από τις άλλες ομάδες και οι υπόλοιποι δίνουμε αγώνα ως το τέλος για να σωθούμε».

Όσο για το σαββατιάτικο ματς με τους πρωτοπόρους «Αργοναύτες», απών θα είναι ο επιθετικός, Δημήτρης Τσιπούρας, που αποβλήθηκε με το Νέστο, ενώ επανέρχεται ο μπακ, Γιάννης Νικολαΐδης, που εξέτισε την ποινή του.

Πηγή: monobala.gr