Ζαβέρκος: “100 ημέρες πριν τις εκλογές…”

Ζαβέρκος: “100 ημέρες πριν τις εκλογές…”

Ανάρτηση με νόημα από τον Αντώνη Ζαβέρκο, 100 ημέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, δηλώνοντας ΠΑΡΩΝ στην εκλογική διαδικασία.

Ποιο είναι, λοιπόν, το επόμενο βήμα του; Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει αποφασίσει…

Διαβάστε την ανάρτηση:

“Μας εκφράζει απόλυτα το συγκεκριμένο άρθρο και το “αντιγράφω” με κάποιες επισημάνσεις. 100 ημέρες πριν την 8η Οκτώβρη 2023 και τις Δημοτικές Εκλογές, νιώθω τη βαθύτατη ανάγκη να απευθυνθώ σε εσένα που είσαι έφηβη – έφηβος, νέα – νέος, μεγάλωσες με όνειρα και ίσως δεν έχεις ακόμα βουτήξει στα βαθιά.

Για πολλούς και πολλές από εσάς, ο Δήμος μας είναι μια αχαρτογράφητη περιοχή που δεν την έχετε περπατήσει αρκετά, δεν τη γνωρίσατε καλά, δεν συζητήσατε για τα προβλήματά της με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σίγουρα ο Δήμος μας δεν φιλοξενείται στα πρωτοσέλιδα των ηλεκτρονικών και άλλων μέσων, είναι όμως ένας Δήμος γεμάτος ιστορίες, μνήμες, μεγάλα γεγονότα, πολιτισμό, εμβληματικά κτήρια, ένας Δήμος με δύσκολη καθημερινότητα, αλλά με προκλήσεις και πολλές ευκαιρίες.
Στο σύμπαν της τοπικής αυτοδιοίκησης, το πολυτιμότερο συστατικό είναι οι άνθρωποι και ιδιαίτερα η νέα γενιά. Μη μείνετε λοιπόν απαθείς στις εξελίξεις που τρέχουν γιατί ο κόσμος δεν θα αλλάξει μόνος του, ούτε και τα προβλήματα λύνονται με μαγικά ραβδάκια.

Η λύση είσαι εσύ, όταν βλέπεις, σκέφτεσαι, μαθαίνεις, κατανοείς, μοιράζεσαι, πάντα με παιδικό ενθουσιασμό, με πάθος και κυρίως με ευθύνη.

Το παρόν δεν το κατακτάς με ουτοπίες και στο μέλλον δεν δίνεις μορφή με την κοσμογονία που σου υπόσχονται. Το αύριο θα είναι καλύτερο μόνο με έργα στα οποία θα διεισδύουν οι ανάγκες, οι επιθυμίες, τα όνειρά σου.

Γυρίστε την πλάτη στην άγνοια, τον εκχυδαϊσμό, τη χειραγώγηση, τις σκοπιμότητες και όταν βρείτε χρόνο, φροντίστε να ενημερωθείτε για όλες τις παρατάξεις και όλους τους υποψήφιους.

Νέοι και Νέες του Δήμου μας, ελάτε να κερδίσουμε μικρές και μεγάλες μάχες, να ανοίξουμε νέους κύκλους με σεβασμό στο περιβάλλον, τους ανθρώπους, τα ζωάκια.

Ελάτε να βάλουμε ψηλά τον πήχη για το Δήμο μας, να συνδιαμορφώσουμε εκείνες τις συνθήκες που θα αλλάξουν ριζικά το τοπίο της ζωής μας.
Πείτε όχι σε τακτικές απραξίας και αδράνειας.

Εσείς αποφασίζετε, γιατί εσείς έχετε την τελική επιλογή.

Δηλώνω “ΠΑΡΟΝ” λοιπόν και τις επόμενες ημέρες θα σας ανακοινώσουμε με αίσθημα και ευθύνη τις επόμενες κινήσεις μας και προθέσεις μας με το “συνδυασμό” που θα είμαιστε υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στις 08 – Οκτωβρίου 2023″

Αφήστε μια απάντηση