Ζαβέρκος για την αμμοληψία: “Ο Τζέκος οφείλει να αναλάβει τις πολιτικές του ευθύνες και όχι να συντηρεί την ένταση”
Λάβρος για μία ακόμη φορά κατά των κινήσεων του Θόδωρου Τζέκου, ο υποψήφιος δήμαρχος, Αντώνης Ζαβέρκος, σχετικά με το θέμα της αμμοληψίας στην Επανομή:

“Σας το έλεγα από την πρώτη στιγμή ότι δυστυχώς, η υπόθεση της αμμοληψίας στην Επανομή ήταν πλέον τελειωμένη υπόθεση.
Τα αντανακλαστικά της διοίκησης δεν λειτούργησαν όταν έπρεπε, οι απαραίτητες ενέργειες δεν έγιναν στον σωστό χρόνο και σήμερα το τίμημα καλούνται να το πληρώσουν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της Επανομής.
Φτάνει πια η δημοτική αρχή του Δήμου Θερμαϊκού να αναμοχλεύει ένα ζήτημα που έχει κλείσει, μόνο και μόνο για να συντηρεί την ένταση.
Ο δήμαρχος, κ. Τζέκος, οφείλει να αναλάβει τις πολιτικές του ευθύνες αντί να εκμεταλλεύεται τη δικαιολογημένη οργή των πολιτών, καλώντας τους σε αντιδράσεις χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Οι δημότες αξίζουν ειλικρίνεια, υπευθυνότητα και πράξεις, όχι επικοινωνιακά παιχνίδια και αποπροσανατολισμό”, κατέληξε.











