Εχασε με…ανατροπή η Αναγέννηση Επανομής στον Πετεινό (3-2)

Εχασε με…ανατροπή η Αναγέννηση Επανομής στον Πετεινό (3-2)

Το πάλεψε στην Ξάνθη η Αναγέννηση Επανομής, παρ΄ ότι έπαιζε για 65 λεπτά με 10 παίκτες, αλλά έχασε, τελικά, με ανατροπή από τον Αρη Πετεινού.

Στο 6′ το καλό σουτ του Ασλανίδη μετέτρεψε σε κόρνερ ο Θαναηλάκης, ενώ στο 10′ ο Κιλιντάρης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Στο 17′ η κεφαλιά του Τυριάκη στο δεύτερο δοκάρι ήταν άστοχη, ενώ στο 21′ ο ίδιος κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του. Την εκτέλεσή του ανέλαβε στο 22′ ο Γιάννης Χριστοφορίδης που όμως νικήθηκε από τον τερματοφύλακα που απέκρουσε στην αριστερή του γωνία.

Στο 23′ το σουτ του Στριγκώνη απέκρουσε σε κόρνερ ο Θαναηλάκης, ενώ στο 25′ είχαμε την αποβολή με 2η κίτρινη του Κιλιντάρη για τους φιλοξενούμενους. Στο 32′ όμως με τον Ιβαντζίκη από κοντά, μετά από εκτέλεση κόρνερ η Αναγέννηση έκανε το 0-1.

Στο 56′ το σουτ του Ασλανίδη πέρασε άουτ ενώ στο 68′ και το 69′ με δύο σουτ απείλησαν οι φιλοξενούμενοι χωρίς όμως να βρουν εστία.

Στο 72′ ο Τσαγαλάς με κεφαλιά έκανε το 1-1 μετά από κόρνερ του Μελισσόπουλου, ενώ στο 75′ ο Αλή ήταν αυτός που με πλασέ έκανε το 2-1.

Στο 80′ ο Λάζαρος Παπαδόπουλος με κεφαλιά έκανε το 3-1 ολοκληρώνοντας ένα “μαγικό” 8λεπτο για τους νικητές με την Αναγέννηση πάντως να παλεύει μέχρι το τέλος και να μειώνει στο 87′ με τον Δελήχατζη σε 3-2.

Σκόρερ: Τσαγαλάς (72’), Ερτολούλ (75’), Παπαδόπουλος (80’) – Ιβαντζίκης (34’), Δελήχατζης (87’)

Κόκκινη κάρτα: Κιλιντάρης (10’)

Χαμένο πέναλτι: Χριστοφορίδης (23’, το απέκρουσε ο Θαναηλάκης)

Αρης Πετεινού (Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Σιδηρόπουλος, Χριστοφορίδης (92′ Μπουρλόγλου), Τυριάκης (30′ λ.τρ. Τσαγαλάς), Γιαννακός (58′ Τσέκος), Νικολαΐδης (46′ Μελισσόπουλος), Στριγκώνης (46′ Αλή).

Αναγέννηση Επανομής (Γ. Μπαλασάς): Θαναηλάκης, Ανδρεαδάκης (63′ Μπαλασάς), Ματθαίου (5′ Φρονιμόπουλος), Νιαζήφογλου, Ιβαντζίκης, Κιλιντάρης, Νταντάμης, Τσακιρίδης (63′ Δελήχατζης), Μεταξάς (82′ Χαμοξαράς), Ζουρνατζάκης (82′ Γάτας), Λιάπης.