Εφτασε στις ΗΠΑ ο Κυριάκος Μητοστάκης-Το βράδυ συναντάται με Μπαϊντεν

Εφτασε στις ΗΠΑ ο Κυριάκος Μητοστάκης-Το βράδυ συναντάται με Μπαϊντεν

Στις ΗΠΑ για τη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, στον Λευκό Οίκο βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον οποίο υποδέχθηκε ο νέος Αμερικανός πρέσβης, Τζόρτζ Τσούνης.

Το τετ α τετ του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Αμερικανό πρόεδρο είναι προγραμματισμένο για σήμερα στις 22:30 (ώρα Ελλάδας). Ακολούθως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακαθίσει σε δεξίωση που παρατίθεται προς τιμήν του ίδιου και της συζύγου του, Μαρέβας Μητσοτάκη, στον Λευκό Οίκο.

Το σημερινό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού:

Στις 14:30 ώρα Ελλάδας, ο πρωθυπουργός θα δώσει συνέντευξη στην εκπομπή Morning Joe του τηλεοπτικού δικτύου MSNBC και στους δημοσιογράφους Joe Scarborough και Mika Brzezinski.

Στις 17:00 ώρα Ελλάδας ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση με συνομιλητή τον δημοσιογράφο Ντέιβιντ Ιγκνάτιους, στο πανεπιστήμιο Georgetown University.

Στις 22:30 ώρα Ελλάδας ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν, στον Λευκό Οίκο.

Στις 00:00 ώρα Ελλάδας ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακαθίσει σε δεξίωση που παρατίθεται προς τιμήν του στον Λευκό Οίκο από τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Αφήστε μια απάντηση