Ευθυμιάδης στο BestCity.gr: “Πρέπει να μελετήσουμε πολύ σοβαρά το θέμα της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης”

Ευθυμιάδης στο BestCity.gr: “Πρέπει να μελετήσουμε πολύ σοβαρά το θέμα της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης”

Ιδιαιτέρως σκεπτικός εμφανίστηκε, μιλώντας στο BestCity.gr, ο πρόεδρος του THESS INTEC, Νίκος Ευθυμιάδης, αναφορικά με την εγκατάσταση ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, δίπλα ακριβώς στο Τεχνολογικό Πάρκο, το οποίο ετοιμάζεται στην είσοδο της Περαίας. Ο κ. Ευθυμιάδης, μίλησε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο και άκουσε τις απόψεις όλων επί του θέματος:

“Πράγματι, παρακολούθησα και μίλησα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θερμαϊκού. Ακουσα τον δήμαρχο να τονίζει την αναγκαιότητα για τον τόπο, της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, όπως άκουσα και τις ενστάσεις των άλλων παρατάξεων η πλειοψηφία των οποίων τάχθηκε κατά. Αυτό που έχω να πω, είναι ότι πρέπει να μελετήσουμε πολύ σοβαρά το θέμα αυτό με τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, διότι δεν θέλουμε να ρισκάρουμε την δική μας επένδυση. Πρέπει να δούμε τι θόρυβο θα κάνει αυτή η εγκατάσταση, τι ακαθαρσίες θα αφήνει και όλα τα υπόλοιπα…”

Εάν μπορεί το THESS INTEC να θέσει βέτο στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, ο κ. Ευθυμιάδης, απάντησε: ” Το THESS INTEC τα πάντα μπορεί να κάνει! Αλλά, δεν είναι αυτή η πρόθεσή μας. Στόχος μας είναι η συνεννόηση. Αφήστε να το μελετήσουμε προσεκτικά και θα πάρουμε θέση”.

Ρωτήσαμε τον κ. Ευθυμιάδη και για την επικείμενη ισραηλινή επένδυση: “Πράγματι, είμαστε σε συζητήσεις με ισραηλινούς επενδυτές οι οποίοι ενδιαφέρονται να εμπλακούν πολύ σοβαρά στο πρότζεκτ του Τεχνολογικού Πάρκου. Ομως, αυτό δεν σημαίνει πως έχει κάτι τελειώσει. Υπογράψαμε ένα πρωτόκολο το οποίο τους δεσμεύει να μας απαντήσουν αν θα προχωρήσουν στην επένδυση, μέχρι τον Ιούνιο. Επομένως περιμένουμε…”, κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση