Ευθυμιάδης στο BestCity.gr: ” Η Πολιτεία ήταν συνεπής απέναντι στο Thess Intec, τώρα είναι η σειρά των επιχειρηματιών”

Ευθυμιάδης στο BestCity.gr: ” Η Πολιτεία ήταν συνεπής απέναντι στο Thess Intec, τώρα είναι η σειρά των επιχειρηματιών”

Πολύς λόγος έγινε τις προηγούμενες ημέρες, στο πλαίσιο των εγκαινίων της ΔΕΘ, για το τεχνολογικό πάρκο 4ης γενιάς, το Thess Intec, που ετοιμάζεται στην Περαία. Μάλιστα ο Πρωθυπουργός “έδωσε τη σκυτάλη” στον επιχειρηματικό κόσμο, προκειμένου αυτό το όραμα για τη Βόρεια Ελλάδα να πάρει σάρκα και οστά.

Ο πρόεδρος του Thess Intec, κ. Νίκος Ευθυμιάδης, μίλησε στο BestCity.gr για όσα ειπώθηκαν με τον κ. Μητσοτάκη: “Ακούστε, αυτό που έχω να πω εγώ είναι πως, πράγματι, αυτό που είπε ο Πρωθυπουργός ισχύει στο 100%. Κι αυτό διότι η Πολιτεία ήταν απολύτως συνεπής απέναντί μας, κάνοντας μέχρι κεραίας αυτό που μας υποσχέθηκε. Και εννοώ το Ταμείο Ανάκαμψης, τις άδειες κ.ο.κ Τώρα, λοιπόν, είναι η σειρά των επιχειρηματιών να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, ώστε να φτάσουμε στο τέλος”

Υπάρχει άραγε στήριξη από τον επιχειρηματικό κόσμο; Ο κ. Ευθυμιάδης, απαντά: “Είμαι ευχαριστημένος σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχουν πάνω από 100 επιχειρηματικές προτάσεις για το Thess Intec, πράγμα πολύ αισιόδοξο! Πάμε καλά… ”

Οσο για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου; ” Είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος πηγαίνοντας για την άνοιξη του 2024. Μέχρι τον Απρίλιο θα έχουμε ολοκληρώσει την τωρινή διαδικασία και έπειτα θα χρειαστούν άλλα δύο χρόνια με τελικό στάδιο να περιλαμβάνει τα κτίρια”, κατέληξε ο κ. Ευθυμιάδης.

Αφήστε μια απάντηση