Ευθυμιάδης για THESS INTEC: “Τελειώνουμε με τις βασικές υποδομές μέσα στο έτος”

Ευθυμιάδης για THESS INTEC: “Τελειώνουμε με τις βασικές υποδομές μέσα στο έτος”

Ενα πολύ σημαντικό έργο το οποίο αναμένεται να αλλάξει τη φυσιογνωμία και τις προοπτικές του Δήμου Θερμαϊκού, είναι το τεχνολογικό πάρκο Thess Intec, που ως γνωστόν σχεδιάζεται για την είσοδο της Περαίας.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Ανάπτυξης Επιχειρηματικού Πάρκου Thess INTEC ΑΕ (ΕΑΝΕΠ), Νίκος Ευθυμιάδης, μιλώντας στην ιστοσελίδα startupper.gr, έδωσε νέες πληροφορίες για την εξέλιξη του έργου:

“Σήμερα το έργο βρίσκεται στο στάδιο της χωροθέτησης, της πολεοδόμησης και της έκδοσης των απαραίτητων αδειών και εγκρίσεων λειτουργίας του ως Επιχειρηματικού Πάρκου Ειδικού Τύπου, διαδικασίες που αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του έτους. Μέσα στη χρονιά προγραμματίζεται να τελειώσουν οι βασικές υποδομές στο σύνολο της έκτασης, ενώ η έναρξη λειτουργίας της α’ φάσης αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2023”.

Και προσθέτει: “Μοναδικός δικός μου στόχος, ως εθελοντής συμπολίτης αυτού του φιλόδοξου αλλά απόλυτα ρεαλιστικού έργου, είναι να βοηθήσω την επίσης εθελοντική ομάδα υλοποίησής του και τους εργαζομένους στη Thess INTEC AE, να αξιωθούμε στην ολοκλήρωσή του μέσα στα επόμενα τρία χρόνια! Γιατί η «καινοτομία» δεν περιμένει και η ευκαιρία μας είναι ΤΩΡΑ!”.

Αφήστε μια απάντηση