Ετοιμοι για… θρίλερ σε Αγγελοχώρι και Μεσημέρι-Την Χανιώτη υποδέχεται η Αναγέννηση Επανομής

Ετοιμοι για… θρίλερ σε Αγγελοχώρι και Μεσημέρι-Την Χανιώτη υποδέχεται η Αναγέννηση Επανομής

Θρίλερ άνευ προηγουμένου αναμένεται να ζήσουμε σήμερα σε δύο γήπεδα της Α΄ κατηγορίας με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου να ευελπιστεί πως μετά το πέρας αυτών, θα είναι σε θέση να πανηγυρίζει την άνοδό του στην Α1!

Τι ακριβώς θα συμβεί; Ουδείς γνωρίζει! Το μόνο βέβαιο πως η ομάδα του Αγγελοχωρίου που περιμένει στην έδρα της τον Ορφέα Σουρωτής και ο Ατρόμητος Αγ. Αντωνίου που παίζει στο Μεσημέρι, διεκδικούν επί ίσοις όροις την άνοδο.

Βέβαια, το συγκρότημα του Αγ. Αντωνίου έχει πλεονέκτημα στη διαφορά τερμάτων και αυτό είναι που θα πρέπει να καλύψει ο Κεραυνός στην περίπτωση που στο τέλος θα έχουν κερδίσει και οι δύο και θα μετρούν τα γκολ. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο “Αγιαξ” θα πρέπει να κερδίσει με 2 γκολ περισσότερα απ΄ όσα θα έχει κερδίσει ο Αγιος Αντώνης στο Μεσημέρι. Εξυπακούεται πως εάν η Νίκη σταματήσει τον Ατρόμητο, ακόμη και με ισοπαλία, τότε για τον Κεραυνό θα αρκεί μια απλή επικράτηση, με οποιοδήποτε σκορ, για να ανέβει κατηγορία!

Το πρόγραμμα (ώρα έναρξης 17:00):

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ-Ορφέας Σουρωτής
ΝΙΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ-Ατρόμητος Αγ. Αντωνίου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1.Ατρόμητος Αγ. Αντωνίου 13 (8-2 τα γκολ) +6
2.ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ 13 (6-1 τα γκολ) +5
3.ΝΙΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ 5
4.Ορφέας Σουρωτής 4

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

Το τρίποντο και μόνο αυτό θέλει σήμερα η Αναγέννηση Επανομής η οποία στη συνέχεια της διαδικασίας των μπαράζ υποδέχεται την Χανιώτη. Περιθώρια για άλλο στραβοπάτημα μετά το 2-2 με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης δεν υπάρχουν και αυτό το γνωρίζουν οι παίκτες του Γιάννη Μπαλασά οι οποίοι είναι αποφασισμένοι για την επικράτηση. Στο γήπεδο της Επανομής αναμένεται σήμερα πολύς κόσμος!

Το πρόγραμμα της ημέρας (ώρα έναρξης 16:00):

ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Μελιτέας Μελίτης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ-ΑΟ Χανιώτης
Εθνικός Γιαννιτσών-Αστέρας Τριποτάμου Ημαθίας
Ρεπό: Σβορώνος

ΣΤΙΣ 12:30 ΜΕ ΣΟΥΤΕΡΣ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ

“Μεσημεριανή” βάρδια για τον Αχιλλέα, ο οποίος υποδέχεται στις 12:30 τους Σούτερς, στο γήπεδο της Περαίας, επιχειρώντας ένα ακόμη βήμα προς την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Αφήστε μια απάντηση