Ετοιμάζεται για την Α΄ κατηγορία η Αναγέννηση Ν. Επιβατών-Δηλώσεις Ωραιόπουλου, Σουραβλά

Ετοιμάζεται για την Α΄ κατηγορία η Αναγέννηση Ν. Επιβατών-Δηλώσεις Ωραιόπουλου, Σουραβλά

Η Αναγέννηση Νέων Επιβατών (διάδοχη κατάσταση του ΠΑΟΝΕ) τερμάτισε στη δεύτερη θέση του τετάρτου ομίλου της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΜ με 57 βαθμούς και τέρματα 70-24 και πήρε το εισιτήριο της ανόδου στην Α’ κατηγορία.

Ωραιόπουλος: «Επαιζε ο ένας για τον άλλο»

Άλλη μια άνοδος για τον τερματοφύλακα Βασίλη Ωραιόπουλο, αυτή τη φορά με την Αναγέννηση Ν. Επιβατών. Ο ίδιος τόνισε για το συγκρότημα των Ν. Επιβατών: «Η χρονιά είχε τα προβλήματα της αλλά ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο. Ημασταν σφιγμένη ομάδα με δυνατά αποδυτήρια».

Πως είδες τον όμιλο; «Ημασταν τέσσερις ομάδες που κοντραριστήκαμε μέχρι το τέλος. Ηταν ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων».

Τι βοήθησε στην επιτυχία; « Η ομάδα είχε θέληση, πάθος, έπαιζε ο ένας για τον άλλο και με σκληρή δουλειά ήρθε η άνοδος».

Για σένα; Είμαι ικανοποιημένος. Βγήκα από ένα δύσκολο τραυματισμό και βοήθησα όσο περισσότερο μπορούσα».

Για τη νέα χρονιά; «Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Θα έχουμε δύσκολα παιχνίδια σε ένα δύσκολο όμιλο. Στόχος είναι μια καλή πορεία και ότι καλύτερο έρθει. Από την πλευρά μου μέσα από τη δουλειά θέλω κάθε χρόνο να είμαι και καλύτερος».

Σουραβλάς: «Είχαμε νοοτροπία νικητή»

Ο εκ των αρχηγών του συγκροτήματος των Νέων Επιβατών Γιώργος Σουραβλάς βοήθησε την ομάδα του στην επίτευξη των στόχων της. Για την φετινή περίοδο επισήμανε: «Το πρωτάθλημα ήταν ανταγωνιστικό, δεν είχε πλέι οφ και δεν υπήρχαν περιθώρια απώλειας βαθμών. Δεν θύμισε β’ κατηγορία, πιο πολύ Α’ και κρατούσε αμείωτο το ενδιαφέρον. Η ομάδα ήταν όπως πρέπει και με τον προπονητή μας, τους συμπαίκτες μας και τη διοίκηση που ήταν εξαιρετική.

Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ καλή και ελπίζω και η επόμενη να είναι ακόμη καλύτερη. Αν μπορούσαμε να έχουμε συνεχόμενες ανόδους θα ήταν το ιδανικό». Πως είδες τον όμιλο; «Ο όμιλος όπως ανέφερα ήταν επιπέδου Α’ κατηγορίας με εξαίρεση τρεις, τέσσερις ομάδες από άποψη παικτών, έδρας, κερκίδας. Η παρουσία της ΜΠΑΜ σίγουρα έδινε ενδιαφέρον και από πλευράς δημοσιότητας. Μέχρι το τέλος παιζόταν οι θέσεις».

Για τη δική σου συμμετοχή; «Το ευχαριστήθηκα το Πρωτάθλημα υπέρ του δέοντος. Είχα γεμάτα 90λεπτα με γκολ και ασίστ. Ως ομάδα είχαμε νοοτροπία νικητή, ήμασταν ενωμένοι, παίκτες, προπονητής, διοίκηση. Δουλεύαμε σε όλους τους τομείς ξεχωριστά, τακτική, επίθεση, άμυνα, βιντεοανάλυση. Θεωρούσαμε δεδομένο ότι ή ομάδα θα ανεβεί όπως και τα καταφέραμε».

Για τη νέα χρονιά; «Θα έχει ανταγωνισμό με πολλά ντέρμπι είτε βαθμολογικά, είτε τοπικά».

Πηγή: metrosport.gr