Ερχονται εκλογές σε ΕΝΠΕ, ΚΕΔΕ, ΠΕΔΚΜ και ΦΟΔΣΑ

Ερχονται εκλογές σε ΕΝΠΕ, ΚΕΔΕ, ΠΕΔΚΜ και ΦΟΔΣΑ

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές τελείωσαν, οι εκλογές στην αυτοδιοίκηση όχι. Τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις μέσα σε δυο εβδομάδες θα μας απασχολήσουν. Η αρχή γίνεται με τις εκλογές στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, σε πέντε μέρες από σήμερα, την ερχόμενη Δευτέρα, όπου ο Απόστολος Τζιτζικώστας αναμένεται να επανεκλεγεί πρόεδρος.

Την ίδια μέρα έχουμε εκλογές για τον ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, όπου ο Μιχάλης Γεράνης αναμένεται επίσης να επανεκλεγεί πρόεδρος.

Στις 15 Φεβρουαρίου ακολουθούν οι εκλογές στην ΠΕΔΚΜ, όπου ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης επίσης είναι το φαβορί για την επανεκλογή του στην προεδρία του οργάνου και τον χορό των εκλογικών αναμετρήσεων κλείνει η ΚΕΔΕ, στις 28 Φεβρουαρίου, όπου ο Λάζαρος Κυρίζογλου επίσης είναι το φαβορί για την επανεκλογή του.

Οι κ.κ. Καϊτεζίδης και Γεράνης πάντως έχουν οργώσει την Κεντρική Μακεδονία και έχουν κάνει κανονικό προεκλογικό αγώνα το προηγούμενο διάστημα, με τόσες συναντήσεις τους με αυτοδιοικητικούς φορείς.

Η τετράδα των προς επανεκλογή προέδρων δεν υπάρχει πιθανότητα να σπάσει, καθώς τα… κουκιά είναι μετρημένα σε όλα τα όργανα και εκπλήξεις δύσκολα γίνονται σε τέτοιες διαδικασίες.

Πηγή: voria.gr