Ερχεται ανοιξιάτικο τριήμερο!

Ερχεται ανοιξιάτικο τριήμερο!

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του συντοπίτη μας μετεωρολόγου, Μιχάλη Σιούτα, έρχεται το πρώτο φετινό ανοιξιάτικο τριήμερο. Ζεσταίνει ο καιρός…

Αναλυτικά η πρόβλεψη:

Παρασκευή, 26-3-2021
Αίθριος καιρός σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση με τοπικά αυξημένη συννεφιά η Πελοπόννησος και η Κρήτη με λίγες ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, αλλά τη νύχτα και το πρωί θα σημειωθεί παγετός, τοπικά ισχυρός στη βόρεια Ελλάδα.

Άνεμοι, Βοριάδες, στο Ιόνιο 3-4, στο Αιγαίο 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια και κεντρική χώρα από -8 έως 13, στο Ιόνιο, τη δυτική και νότια χώρα από 5 έως 14, στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο από 3 έως 11, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 5 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια, άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από -1 έως 12 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια, άνεμοι μεταβλητοί 4-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 4 έως 14 βαθμούς, στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σάββατο, 27-3-2021
Καλός καιρός, αίθριος σ΄ όλη τη χώρα με τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων, στα πελάγη 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο, αλλά τη νύχτα και το πρωί στη βόρεια Ελλάδα αναμένεται τοπικά παγετός.

Κυριακή 28-3-2021
Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και τοπικά αυξημένη συννεφιά το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι Βορειοδυτικοί, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Αφήστε μια απάντηση