Ερχεται έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το κάμπινγκ της Αγ. Τριάδας

Ερχεται έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το κάμπινγκ της Αγ. Τριάδας

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα συγκληθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο από τον Δήμο Θερμαϊκού με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τιε εξελίξεις αξιοποίησης του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας.

Ως γνωστόν, το τελευταίο χρονικό διάστημα η εξέλιξη του θέματος είναι ραγδαία, με το ΤΑΙΠΕΔ να προχωρά στην πώληση του κάμπινγκ και μάλιστα οι πληροφορίες να κάνουν λόγο για εκδήλωση ενδιαφέροντος από συγκεκριμένο μεγαλοεπιχερηματία της χώρας.

Οπως προβλέπεται στον ρημαγμένο και παραμελημένο σήμερινό χώρο του κάμπινγκ (φωτό) θα κατασκευαστεί πεντάστερο ξενοδοχείο, πολυτελείς τουριστικές κατοικίες, ενώ θα υπάρξουν και 40 στρέμματα για σχολική στέγη, δρόμο χαμηλής όχλησης μπροστά στην παραλία και νομιμοποίηση της προβλήτας η οποία θα μείνει στον Δήμο Θερμαϊκού.

Ολ΄ αυτά, ασφαλώς με περισσότερες λεπτομέρειες, θα τα αναλύσει ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, κατά τη διάρκεια του έκτακτου δημοτικού συβμουλίου που θα γίνει, σε μια συνεδρίαση χρήσιμη η οποία, ούτως ή άλλως, υπήρχε στον προγραματισμό, προκειμένου να ενημερωθούν διεξοδικά όλες οι δημοτικές παρατάξεις και οι πολίτες.

Αφήστε μια απάντηση