Επιστροφή με πολλά γκολ για Αγγελοχώρι, Μεσημέρι και Αναγέννηση Ν. Επιβατών-Ηττα του Αχιλλέα στην Καλαμαριά

Επιστροφή με πολλά γκολ για Αγγελοχώρι, Μεσημέρι και Αναγέννηση Ν. Επιβατών-Ηττα του Αχιλλέα στην Καλαμαριά

Αγωνιστική δράση μετά από 40 μέρες είχαμε σήμερα στα γήπεδα της ΕΠΣΜ (πλην της Α1 που ξεκίνησε νωρίτερα) και πάλι με τις ομάδες της περιοχής μας, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, να επικρατούν των αντιπάλων τους και να συνεχίζουν τα σερί τους!

Στο Μεσημέρι, η Νίκη υπέταξε με 3-0 τον Απόλλωνα Κ. Σχολαρίου. Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν αρχικά νωθρές, σαφώς επηρεασμένες από την μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος, παρ’ όλα αυτά η Νίκη προσπάθησε να δημιουργήσει έχασε κάποιες ευκαιρίες και προηγήθηκε στο 45′ με προβολή του Ροναλντο Σκουρτι μετά από ασταθή απόκρουση του αντιπάλου τερματοφύλακα. Στο 2ο ημίχρονο οι “πορτοκαλί” ήταν αρκετά βελτιωμένοι και επικράτησαν καθολικά του αντιπάλου τους σημειώνοντας 2 ακόμα τέρματα. Στο 72ο λεπτό ο Ζηβαριδης έκανε το 2-0 και ο Ερσι Τοσκα στο 85′ έβαλε το 3ο γκολ. Καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα υπήρξε η μεγάλη επέμβαση του Μιχάλη Παπία στο 59′ που κράτησε το μηδέν. Με τη νίκη αυτή η Νίκη Μεσημερίου έφτασε τους 22 βαθμούς και παραμένει στην 2η θέση του πρωταθλήματος κρατώντας ανέπαφη την εστία της για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Επόμενο παιχνίδι στο Αγγελοχωρι απέναντι στον τοπικό Κεραυνό βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και επικράτησε και σήμερα επί της Αναγέννησης Ρυσίου με 2-0, στο ντεμπούτο του Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο.

Για την Β΄ κατηγορία ο Αχιλλέας Περαίας γνώρισε την ήττα στην Καλαμαριά από τον Αργοναύτη με 3-1, ενώ στους Νέους Επιβάτες για την Γ΄ κατηγορία η Αναγέννηση είχε εύκολο έργο απέναντι στα Αστέρια τα οποία κέρδισε με το ευρύ 4-1!

Αφήστε μια απάντηση