Επαναβεβαίωση Μητσοτάκη σε Ζαβέρκο: “Κανονικά και στην ώρα του το καταφύγιο των αδέσποτων” (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Επαναβεβαίωση Μητσοτάκη σε Ζαβέρκο: “Κανονικά και στην ώρα του το καταφύγιο των αδέσποτων” (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ενα ακόμα τετ-α-τετ με τον Πρωθυπουργό είχε σήμερα το πρωί ο Αντώνης Ζαβέρκος. Με την ιδιότητα του προέδρου του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, ο κ. Ζαβέρκος, άνοιξε κουβέντα με τον κ. Μητσοτάκη για το υπό ανέγερση καταφύγιο των αδέσποτων στο Λάκκωμα, παίρνοντας για μια ακόμη φορά καταφατική απάντηση από τα πρωθυπουργικά χείλη.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια επαναβεβαίωση της υπόσχεσης του Κυριάκου Μητσοτάκη για την δημιουργία του μεγαλύτερου καταφυγίου αδέσποτων στην Ελλάδα: “Δεν έχει αλλάξει κάτι από την τελευταία φορά που τα είπαμε. Προχωράμε προς την ανέγερση του έργου και τον Σεπτέμβριο θα είμαι εκεί για να δούμε τον χώρο και να εγκαινιάσουμε τα έργα”, τόνισε ο Πρωθυπουργός ο οποίος, μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία να υιοθετήσει ένα θηλυκό σκυλάκι από τον ΣΥΠΠΑΖΑΘ, ώστε να κάνει παρέα με τον Πίνατ στο Μέγαρο Μαξίμου!

Η συνομιλία Ζαβέρκου-Μητσοτάκη διήρκησε αρκετή ώρα, τηρουμένων των αναλογιών, δείγμα της σχέσης που έχουν αναπτύξει οι δύο άνδρες τον τελευταίο καιρό. Κάποια στιγμή στο “πηγαδάκι” έκανε την εμφάνισή του και ο δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση