Επίσκεψη Φάμελλου στο δημαρχείο Θερμαϊκού με… like από Τσαμασλή!

Επίσκεψη Φάμελλου στο δημαρχείο Θερμαϊκού με… like από Τσαμασλή!

Τον Δήμο Θερμαϊκού, μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην υπουργός, Σωκράτης Φάμελλος. Μάλιστα είχε συνάντηση και με τον δήμαρχο, Γιώργο Τσαμασλή. Το εκπληκτικό είναι πως ο δήμαρχος έχει κάνει like στην ανάρτηση του κ. Φάμελλου, ο οποίος γράφει τα εξής:

“Επισκεφθήκαμε το Δήμο Θερμαϊκού με την Οργάνωση Συριζα Θερμαϊκού για ευχές σε όλα τα στελέχη του Δήμου για τις γιορτές και τη νέα Χρονιά!
📍 Ενημερωθήκαμε από το δήμαρχο Γιώργο Τσαμασλή για τα βασικά θέματα στη λειτουργία του Δήμου και για το αποτύπωμα της πανδημίας στη λειτουργία του Δήμου αλλά και της τοπικής αγοράς και για άλλα θέματα όπως στελέχωση του Δήμου και τη σχολική στέγη.
⚠️ Το κεντρικό θέμα στους Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας είναι η επιβολή ενός άδικου τέλους, μία ακόμα επιβάρυνση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, του τέλους ταφής, που θα κοστίσει στους Δήμους 13,48 εκατομμύρια ευρώ για το 2022, ποσό που θα το διαχειριστεί χωρίς κριτήρια ο Οργανισμός Ανακύκλωσης, με τη γαλάζια διοίκηση που έχει χρεωθεί πολλά σκάνδαλα.
⚠️ Μάλιστα για να επιβληθεί το τέλος ταφής ακυρώθηκε η εισφορά κυκλικής οικονομίας που είχε θεσμοθετήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με βάση την οποία το κόστος για τους Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας θα ήταν 4 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή μόνο το 30%, και μάλιστα θα επέστρεφε στους Δήμους!”.

Να υποθέσουμε πως το like σημαίνει πως ο δήμαρχος συμφωνεί με ολ΄ αυτά; Με μια ακόμα… επιβάρυνση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για την εισφορά στην κυκλική οικονομία κλπ κλπ;;;;

Ιδού το περιβόητο like στην ανάρτηση που αναδημοσιεύθηκε στην ομάδα “Θερμαϊκός Εν Δράσει”:

Αφήστε μια απάντηση