Επέστρεψαν στις νίκες οι “οράνιε” του Μεσημερίου (ΒΙΝΤΕΟ)-Ισόπαλη η Αναγέννηση Ν. Επιβατών στη Ραιδεστό

Επέστρεψαν στις νίκες οι “οράνιε” του Μεσημερίου (ΒΙΝΤΕΟ)-Ισόπαλη η Αναγέννηση Ν. Επιβατών στη Ραιδεστό

Επιστροφή στις νίκες για τη Νίκη Μεσημερίου που έφυγε με τους 3 βαθμούς από το γήπεδο της Τριανδρίας κερδίζοντας με 1-2 την ΑΕ Ελπίδα Τούμπας.

Το σκορ άνοιξε ο εξαιρετικός σήμερα Νίκος Τσακιρίδης με ένα πολύ όμορφο γκολ στο 43′ (ο ίδιος παίκτης είχε κ δοκάρι στο 81′) με το ημίχρονο να κλείνει με 0-1.

Στο β΄ ημίχρονο αν και η Νίκη μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 54′ με τον Μαλαμή όμως να το αποκρούει και να κρατάει το προβάδισμα για την ομάδα του Μεσημερίου.

Στο 77ο λεπτό ο Γιαλετζής κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το 0-2. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στις καθυστερήσεις ώστε να διαμορφωθεί το τελικό 1-2.

Δείτε το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιαλετζή:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΎ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΕΠΙΒΑΤΩΝ 1-1

Στο ντέρμπι του τετάρτου ομίλου της Β’ κατηγορίας δεν υπήρξε νικητής μέσα στο γήπεδο με τον μόνο κερδισμένο το ποδόσφαιρο.

Ο Αστέρας Ραιδεστού υποδέχτηκε την Αναγέννηση Νέων Επιβατών με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 1-1. Κάθε μία από τις δύο αντιπάλους διεκδίκησαν τη νίκη εφόσον ήθελαν να “πατήσουν” κορυφή σε ενδεχόμενη αποτυχία της ΜΠΑΜ, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Το ισόπαλο 1-1 έδωσε το δικαίωμα να ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που λίγο πριν το ημίχρονο έκαναν το 0-1 με τον Αστέρα να ισοφαρίζει σε 1-1 με το ξεκίνημα της επανάληψης. Παρά τις προσπάθειες γηπεδούχων και φιλοξενούμενων το σκορ δεν άλλαξε στα εναπομείναντα λεπτά με το ισόπαλο 1-1 να είναι το τελικό της αναμέτρησης.