Εν αναμονή της κακοκαιρίας ΑΤΕΝΑ-Ερχεται 112 το βράδυ στον Δήμο μας

Εν αναμονή της κακοκαιρίας ΑΤΕΝΑ-Ερχεται 112 το βράδυ στον Δήμο μας

Μετά από Πανελλαδική Διαδικτυακή Σύσκεψη που έγινε σήμερα το μεσημέρι από τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κο Κικίλια με τη συμμετοχή και των επιχειρησιακά εμπλεκομένων φορέων και τη δική μας συμμετοχή, σας ενημερώνουμε ότι το χαμηλό βαρομετρικό “ΑΤΕΝΑ” που αναμένεται να πλήξει τη χώρα μας από απόψε το βράδυ και για το επόμενο διήμερο -τριήμερο, ενδέχεται να επηρεάσει και το Δήμο μας από τις πρώτες αυριανές πρωινές ώρες και μέχρι το απόγευμα (2ο κύμα), χωρίς να αποκλείεται και στη συνέχεια στο 3ο κύμα, που συμπεριλαμβάνεται και η Χαλκιδική…!

Γύρω στις 9:00 το βράδυ θα σταλεί 112 για τις περιοχές της Περιφέρειά μας, προκειμένου να ενημερωθούν οι κάτοικοι και οι διαμένοντες τουρίστες των περιοχών μας, ώστε να μην αιφνιδιασθούν μέσα στη νύχτα και να είναι σε επιφυλακή.

Αύριο θα υπάρξει και νεότερη ενημέρωση.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σήμερα το ημερολόγιο γράφει 9 Σεπτέμβρη και πριν από 8 χρόνια στις 6 Σεπτέμβρη τα ακραία φαινόμενα που έπληξαν το Δήμο μας, πέρα από τις καταστροφές στις υποδομές, θρηνήσαμε και για τον άδικο χαμό της Σταυρούλας Πιπερά στη Ν. Μηχανιώνα! Φροντίστε όσο το δυνατόν να ενημερωθούν όλοι για το επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας “ΑΤΕΝΑ”, να περιοριστούν κατά την εξέλιξη του φαινομένου οι άσκοπες μετακινήσεις και η παραμονή σε υπόγειους χώρους.

Kινητά τηλέφωνα βοήθειας 6932229112 – 6973302869 – 6943912425 (Κώστας Κοκολάκης – Ειδικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δημάρχου)