Ενορία Αγίου Στεφάνου και Αγίων Αναργύρων Νέων Επιβατών: “Ευχαριστούμε τον δήμαρχο για την υποστήριξη”

Ενορία Αγίου Στεφάνου και Αγίων Αναργύρων Νέων Επιβατών: “Ευχαριστούμε τον δήμαρχο για την υποστήριξη”

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ενορία Αγίου Στεφάνου και Αγίων Αναργύρων Νέων Επιβατών για τη συμμετοχή των πιστών στις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και την βοήθεια όλων στην τέλεση του ιδιαίτερου εθίμου της περιφοράς του Επιταφίου εντός της θάλασσας. Η νέα Ενορία ευχαρίστησε και τον δήμαρχο, Γιώργο Τσαμασλή, για την υποστήριξή του στις εκδηλώσεις του Ναού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, Χριστός Ανέστη!

Ο Αναστάντας Κύριος, Ιησούς Χριστός μας αξίωσε και φέτος να συμμετάσχουμε στην Μεγάλη Εβδομάδα αλλά και να εορτάσουμε την Ζωηφόρο Ανάσταση του Κυρίου στην Ενορία του Αγίου Στεφάνου και ιδιαιτέρως στην προσωρινή έδρα αυτής, τον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Νέων Επιβατών. Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού και το εκκλησιαστικο συμβούλιο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ βάθους καρδίας όλους εσάς, το ευσεβές πλήρωμα της Εκκλησίας για την βοήθεια αλλά και για την πάνδημη συμμετοχή σας στις Ιερές Ακολουθίες.

Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Θερμαϊκού κ.Γεωργιο Τσαμασλή για την υποστήριξη και την βοήθεια που παρέχει στην νέα Ενορία, την νέα πρόεδρο του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ κα Ζαχαριάδου Ζωή και τον μαέστρο κο. Άγγελο Καρυπινίδη για την διάθεση της Μπάντας του Δήμου Θερμαϊκού που παιάνισε τόσο όμορφα κατά την διάρκεια της Περιφοράς του Επιταφίου, τους άντρες και τις γυναίκες του ΟΦΚΑΘ για την αδιάλειπτη υποστήριξη τους και την λήψη των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας και την υγειονομική υποστήριξη στην Περιφορά του Επιταφιου, τους ενορίτες που κράτησαν τον Επιταφιο εντός της θάλασσας, τους ενορίτες και τις ενοριτισες που βοήθησαν στην καθαριότητα του Ναού, στον στολισμό και τον ευπρεπισμο του.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους επαγγελματίες του τόπου μας που μας στηρίζουν με κάθε μέσο και ιδιαιτέρως το Φωτοτυπείο “Πρότυπων”, το κατάστημα Ειδη Γάμων και Βάφτισης “Bohneur” και τον Φούρνο “Κουλα”.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε έναν έναν ονομαστικά για την πολύτιμη βοήθεια σας, αλλά φοβόμαστε μην παραλείψουμε κάποιον άθελά μας. Γι’αυτό μυστικώς σας έχουμε στην προσευχή μας και ευχόμαστε ολόψυχα η προστάτιδα των Νέων Επιβατών Οσια Παρασκευή, ο Άγιος Στέφανος και οι Άγιοι Ανάργυροι να πρεσβέυουν προς τον Αναστάντα Κύριο για εσάς και τους οικείους σας για υγεία και μακροημέρευση.
Χρόνια πολλά και ευλογημένα και στον Θεό δωσμένα.

Χριστός Ανέστη χαρά μου!”

Αφήστε μια απάντηση